reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Może faktycznie coś się w organizmie Twoim tak pozmieniało, że opóźniło się wszystko 🤷‍♀️ nie wiem, dziwne to dla mnie.
dla mnie też.. miała być owulacja 14-15.07 a dopiero teraz coś ruszyło.. ciekawe jakbym jutro skoczyła na monitoring.. muszę pomyśleć czy nie skoczyć 🤔

myślicie, że warto poświęcić 200 zł i iść na monitoring jutro?

byłam 14.07 w dniu w 14dc i powiedziała mi, że to będzie cykl bezowulacyjny.. faktycznie mi testy owulacyjne nie wychodziły, dopiero dziś w 23dc.

Ostatnia edycja:

byłam 14.07 w dniu w 14dc i powiedziała mi, że to będzie cykl bezowulacyjny.. faktycznie mi testy owulacyjne nie wychodziły, dopiero dziś w 23dc.
Jesli masz taką gotówkę, którą możesz wydać to warto iść sprawdzić co tam się dzieje. Ja bym chyba raczej nie poszła i czekała na bieg wydarzeń.

Mnie na takie rzeczy szkoda kasy, bo oprócz tego, że się dowiesz, czy była owulka, to już nic Ci to teraz nie da. A co do przesunięcia cyklu, to nie byłaś przeziębiona, nie brałaś jakichś leków? Może jakiś większy stres czy wysiłek fizyczny?

Mnie na takie rzeczy szkoda kasy, bo oprócz tego, że się dowiesz, czy była owulka, to już nic Ci to teraz nie da. A co do przesunięcia cyklu, to nie byłaś przeziębiona, nie brałaś jakichś leków? Może jakiś większy stres czy wysiłek fizyczny?
końcówka czerwca i początek lipca to był najbardziej stresujący czas dla mnie więc bardzo możliwe, że dlatego

reklama
Kurcze no szkoda mi kasy ..a z drugiej strony bym chciała wiedzieć, bo to mój pierwszy raz w życiu z monitoringiem

Do góry