Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie. Ciekawe jak w praktyce to wyjdzie.
Zapisać cię na tego 26 lipca? Czy narazie czekamy ?Poczynilam obliczenia, z ktorych wychodzi mi, zeby testowac 26 lipcaA ze jestem matematycznym mlotem, to pewnie testowanie wyjdzie w praniu. Plamie nadal… Czekam na okres. W tym cyklu wjezdza Lametta. Wizyty mam 10, prawdopodobnie 14 i 15 lipca. Z tym ze 15. to juz w klinice. Zobaczymy co tam lekarz powie.
Fajne podejścieA ja w tym cyklu bez owulakowstresują mnie, chce mieć wakacyjny luz w głowie i zobaczymy co z tego wyjdzie.
ZapisacZapisać cię na tego 26 lipca? Czy narazie czekamy ?![]()
Wiesz, zobaczymy co wyjdzie w praniu, ale strasznie mnie te owulacyjne testy stresują, nie chce sobie tym głowy zaprzątać, szczególnie że w tym miesiącu można powiedzieć, że mamy określone dni na seksFajne podejście![]()