Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile dpo jesteś?Wiem że to za wcześnie ale pół dnia mam metaliczny/krwisty posmak w ustach, pije sobie właśnie cole zero i po prostu masakra![]()
Ja badałam w tym msc, 8dpo i miałam 7,44.Ktos tu badał ostatnio 7dpo prożek, zastanawiam się na ile trwa moje 13,1 to normalny poziom jest na ten moment cyklu. Ja robiłam tylko raz w kwietniu jak byłam w ciąży I wtedy 14dpo bylo 23 proga
Niestety one dają właśnie takie konkretne chujocienie :/ mi na nich zawsze "ciąża" wychodziła, ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie to było toCoś mnie podkusiło i zrobiłam przed chwilą, 14dpoNie znam tej firmy testów, pierwszy raz je mam, miała któraś z Was z nimi do czynienia? Są legitne? Czy dają chujocienie? Zobacz załącznik 1713955
Ale nie było seksow wcześniej? Bo dwa dni po piku to niestety za późno...7.07 ostatni okres
18.07 dwie kreski na teście owu
20.07 współżycie
nie wiem jak to się wylicza czy od 18 czy 19
To może być trafienie idealnie w owu, ale tez mogliście się trochę spóźnić...7.07 ostatni okres
18.07 dwie kreski na teście owu
20.07 współżycie
nie wiem jak to się wylicza czy od 18 czy 19
Dokładnie, więcej % szans jest z seksu w peaku niz później, bo owulacja moze być szybką i plemniki nie zdążą do komórki jajowej. A nawet jak zdążą to jeszcze kilka godzin jest proces tzw kapasytacja czy jakoś tak. Dopiero wtedy mogą łączyć się z jajeczkiem.Ale nie było seksow wcześniej? Bo dwa dni po piku to niestety za późno...