Hermeneg
Fanka BB :)
@marietta2112 9 dpo to jeszcze bardzo wcześnie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pierwszej ciąży zaszłam naprawdę szybko, bo w 2 cyklu chyba i ta ciąża była dla mnie taka spokojna, bez stresowa, żadnej bety, żadnego proga, pierwsza wizyta u ginekologa w 8 TC i wszystko się układało pięknieJa tez juz troche wiem co mnie czeka, ze tak powiem. Jutro przyrost, pozniej pewnie kolejny, pozniej czy jest tam gdzie powinna, pozniej czy serce czy nie za szybko czy nie za wolno, pozniej tez czy jeszcze bije, pozniej ruchy i tak leci kabarecik![]()
Nie sikalam dzisiajDzień dobry️
Witam się z kawusią
Wczoraj miałam migrenę gigant przez cały dzień, dzisiaj jest lepiej więc zaraz ruszam z Psiną na długi spacer
Lotosiku, czekam na zdjęcie testu, wstaw nam tutaj zdjęcie z dwoma pięknymi![]()
Ja tak samo. Wczoraj juz mnie bralo. Ze beta „wysoka” jak na ten czas, ze mialam tk, ze ten pecherzyk byl raz tak raz tak.A teścik dziś był?
Ja mimo,że staram się podchodzić w miarę luźno, to i tak wieczorami jak już leżę to myślę...
Ten test wczoraj u mnie byl blady jak dupa anioła. A beta 16.No i nie wytrzymałam i zrobiłam test 9dpo - ... biel vizira, a objawy cały czas występują, a najlepsze, ze od kawy mnie tak dzis odrzuciło, ze po jednym łyku wylałam (zawsze piłam po 3-4)...dużo rzeczy mi śmierdzi....
Jezu ja taka niecierpliwa juz bym chciała wiedzieć, a tak to nadal same wątpliwości...
Rozciąga mnie tam na dole od piątku, czasem zakluje, pobolewa głowa i wręcz od wczoraj to mi się kręci w głowie... nigdy tak nie mam przed @....
Z drugiej strony gdyby zaskoczyło to chociaż jakiś chujocien by mógł już wyskoczyć...ehhh... zamówiłam pinki na kolejne testowania, może one coś wykryją...
Zobacz załącznik 1714112
Wiem wiem, ale ja to charakterek mam jak nasza @niecierpliwamatka i już bym chciała wiedzieć co i jak....muszę sobie jakieś puzzle wyciągnąć czy coś żeby tak nie rozkminiac. ...@marietta2112 9 dpo to jeszcze bardzo wcześnie![]()
To jeszcze za wcześnie na takie objawy, daj sobie czasNo i nie wytrzymałam i zrobiłam test 9dpo - ... biel vizira, a objawy cały czas występują, a najlepsze, ze od kawy mnie tak dzis odrzuciło, ze po jednym łyku wylałam (zawsze piłam po 3-4)...dużo rzeczy mi śmierdzi....
Jezu ja taka niecierpliwa juz bym chciała wiedzieć, a tak to nadal same wątpliwości...
Rozciąga mnie tam na dole od piątku, czasem zakluje, pobolewa głowa i wręcz od wczoraj to mi się kręci w głowie... nigdy tak nie mam przed @....
Z drugiej strony gdyby zaskoczyło to chociaż jakiś chujocien by mógł już wyskoczyć...ehhh... zamówiłam pinki na kolejne testowania, może one coś wykryją...
Zobacz załącznik 1714112
Będzie dobrze !Nie sikalam dzisiajTzn sikalam ale nie na test. Boje sie
![]()
Eee jaki bladyTen test wczoraj u mnie byl blady jak dupa anioła. A beta 16.