reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Ja tez juz troche wiem co mnie czeka, ze tak powiem. Jutro przyrost, pozniej pewnie kolejny, pozniej czy jest tam gdzie powinna, pozniej czy serce czy nie za szybko czy nie za wolno, pozniej tez czy jeszcze bije, pozniej ruchy i tak leci kabarecik 😁
Ja w pierwszej ciąży zaszłam naprawdę szybko, bo w 2 cyklu chyba i ta ciąża była dla mnie taka spokojna, bez stresowa, żadnej bety, żadnego proga, pierwsza wizyta u ginekologa w 8 TC i wszystko się układało pięknie 😍 ale teraz przy staraniu i drugie dziecko i przy dwóch biochemach też bedzie stres czy kreski które się pojawia to aby na pewno prawidłowe.

Dzień dobry ☕

Witam się z kawusią 😍
Wczoraj miałam migrenę gigant przez cały dzień, dzisiaj jest lepiej więc zaraz ruszam z Psiną na długi spacer 🥹

Lotosiku, czekam na zdjęcie testu, wstaw nam tutaj zdjęcie z dwoma pięknymi ⏸️😍
Nie sikalam dzisiaj 😁 Tzn sikalam ale nie na test. Boje sie 🫣

No i nie wytrzymałam i zrobiłam test 9dpo - ... biel vizira, a objawy cały czas występują, a najlepsze, ze od kawy mnie tak dzis odrzuciło, ze po jednym łyku wylałam (zawsze piłam po 3-4)...dużo rzeczy mi śmierdzi....

Jezu ja taka niecierpliwa juz bym chciała wiedzieć, a tak to nadal same wątpliwości...

Rozciąga mnie tam na dole od piątku, czasem zakluje, pobolewa głowa i wręcz od wczoraj to mi się kręci w głowie... nigdy tak nie mam przed @....

Z drugiej strony gdyby zaskoczyło to chociaż jakiś chujocien by mógł już wyskoczyć...ehhh... zamówiłam pinki na kolejne testowania, może one coś wykryją...
Zobacz załącznik 1714112
Ten test wczoraj u mnie byl blady jak dupa anioła. A beta 16.

No i nie wytrzymałam i zrobiłam test 9dpo - ... biel vizira, a objawy cały czas występują, a najlepsze, ze od kawy mnie tak dzis odrzuciło, ze po jednym łyku wylałam (zawsze piłam po 3-4)...dużo rzeczy mi śmierdzi....

Jezu ja taka niecierpliwa juz bym chciała wiedzieć, a tak to nadal same wątpliwości...

Rozciąga mnie tam na dole od piątku, czasem zakluje, pobolewa głowa i wręcz od wczoraj to mi się kręci w głowie... nigdy tak nie mam przed @....

Z drugiej strony gdyby zaskoczyło to chociaż jakiś chujocien by mógł już wyskoczyć...ehhh... zamówiłam pinki na kolejne testowania, może one coś wykryją...
Zobacz załącznik 1714112
To jeszcze za wcześnie na takie objawy, daj sobie czas 😉

reklama
Do góry