Nicky95
Fanka BB :)
ogólnie nie narzekam, już się do tego przyzwyczaiłam więc teraz przeżywamW sumie fajnie i nie fajnie krótkie cykle![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ogólnie nie narzekam, już się do tego przyzwyczaiłam więc teraz przeżywamW sumie fajnie i nie fajnie krótkie cykle![]()
A to dziś masz 24dc?ogólnie nie narzekam, już się do tego przyzwyczaiłam więc teraz przeżywam![]()
Dziś już 27A to dziś masz 24dc?
i to się przesunęłoDziś już 27![]()
wydaje mi się, że to może być u mnie w skutek tej nieszczęsnej endometriozy, która się rozwijai to się przesunęłoja tu zaraz wam będę pisać, że mam 36dc albo lepiej jak dostanę okres haha
![]()
A robiłaś jeszcze od środy testy? No bo skoro jesteś po standardowym terminie swojej @ to moze jednak coś tam się dzieje...?Dziś już 27![]()
Nie, może jutro zrobię z ciekawości test jeśli @ się nie pojawi, ale szczerze totalnie się nie nastawiam, że cokolwiek wyjdzie. Czuje się typowo okresowo. Więc myślę, że to kwestia czasu aż w końcu przyjdzie.A robiłaś jeszcze od środy testy? No bo skoro jesteś po standardowym terminie swojej @ to moze jednak coś tam się dzieje...?
Tymczasem u mnie 36dc to normai to się przesunęłoja tu zaraz wam będę pisać, że mam 36dc albo lepiej jak dostanę okres haha
![]()