Eveline.eve
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zazdroszczę tych nerwów, ale najpierw jak powtórzysz betęI noc z głowy... jak nie testy pozytywne bez bety tak teraz beta niemal zerowa... toć ja zejdę do środy z nerwów
GratulacjęJest wynik: 76,60
Czekamy na przyrostGratulację
Wstawiamyczy czekamy na przyrost
![]()
Ale dziwnie... może powtórz betę? Ale że testy coś wykryły..Czy ja wyłapałam implantacje? Rano test bialy. Po 2 godzinach bol brzucha a po nim 2 kreski... czy ja mam jutro zrobic powtórkę?! A może to biochem, tak niskiej bety chyba żadna nie złapała![]()
@olka11135 miała taka sytuacje, wyłapala betę 1,4 z tego co pamiętam...zrób powtórkę w środę, lub jak chcesz się uspokoić to jutro.I noc z głowy... jak nie testy pozytywne bez bety tak teraz beta niemal zerowa... toć ja zejdę do środy z nerwów
No właśnie ja też taki jedyny plus widzęU mnie ta sama sytuacja. Jutro na bank będzie.
Szukam plusów, na urlop nie będę mieć![]()
U mnie już śluz zabarwiony... Jeszcze dziś pewniesię rozkręci. Masakra
U mnie ta sama sytuacja. Jutro na bank będzie.
Szukam plusów, na urlop nie będę mieć![]()
My już dzisiaj po badaniach nasienia, ja dodatkowo pobrałam AMH, zobaczymy jak tam moja rezerwa![]()
Dziękuję, pocieszyłaś trochę. Choć I tak teraz wszystko sie może wydarzyć... nawet nie wiem czy uderzać do ginekologa z tym progiem. To będą dwa dni zawieszenia@Eveline.eve dla mnie ta beta startuje, szybciutko wykrylas, mam nadzieję, że będzie ok i w środę będzie już ładny wynik, prożek trochę niskiale pewnie też urosnie, trzymam kciuki, coś się dzieje!