niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Oddana. Wyniki będą jutro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęPierwszewszystkiego najlepszego! Może bliźniaków?
![]()
Wyślij zdj obowiązkowo, co to za kreski bez zdjęciaPo co? Nie wiem nie pytajcie ale sikałam na patyka, nadal druga rozowa kreska sie pojawia. Nawet wieczorem byla
Oczywiście.. Ani drugiej kreski, ani@RóżowaAura @pekinka1 testowaliście dziś?
Ja bym innym testem zrobiła, a z ciekawości te testy które teraz robisz to zamocz w wodzie. Ciekawe czy też będzie jakaś kreska. A co to masz za testy ?Te same, 10 dpo w niedzielę na teście był cień cienia, wczoraj 11 dpo kreska
CzekamyJestem miękka fajna, właśnie sie pobrałam na bete i proga... a tak sie zabierałam ze do jutra wytrzymam. O głupia nadzieji![]()
Jestem miękka fajna, właśnie sie pobrałam na bete i proga... a tak sie zabierałam ze do jutra wytrzymam. O głupia nadzieji![]()