Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym szukała lekarza na cito. Może coś doradzi, bo ta beta urosła od wczoraj. Może trzeba jakąś „końską dawkę” progesteronuWięc mam wyniki. Beta urosła z 1.66 do 3.45 za to progesteron spadl z 9.93 na 6.22.
Za późna implantacja na to wychodzi, co teraz?
Ten prożek jest niepokojącyWięc mam wyniki. Beta urosła z 1.66 do 3.45 za to progesteron spadl z 9.93 na 6.22.
@olka11135 może Ty coś doradzisz ?Więc mam wyniki. Beta urosła z 1.66 do 3.45 za to progesteron spadl z 9.93 na 6.22.
@olka11135 może Ty coś doradzisz ?
Też tak myślę, dzwoń do gina, może teleporada?
Ja zaproponowałam rozmowę z lekarzem, nie pisałam nic o podawaniu progesteronu. Może zleci jakieś badania dlaczego tak się stało, żeby więcej tak się nie działo. Nie wmawiaj mi rzeczy których nie napisałam.W medycynie nie uznaje się ciąży poniżej 5
Żaden mądry i rozsądny lekarz nie poda tu w tym momencie sztucznego progesteronu