reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Chyba się razem z 🐒 dorobiłam jakiejś infekcji 🙄 pewnie na kajakach bo się moczyłam w rzece. Spróbuję clot.rima.zolum zadziałać 🙄🙄

reklama
Więc mam wyniki. Beta urosła z 1.66 do 3.45 za to progesteron spadl z 9.93 na 6.22.
Za późna implantacja na to wychodzi, co teraz?
Ja bym szukała lekarza na cito. Może coś doradzi, bo ta beta urosła od wczoraj. Może trzeba jakąś „końską dawkę” progesteronu

Ale nie wiem, na pewno dziewczyny coś doradzą.

reklama
W medycynie nie uznaje się ciąży poniżej 5
Żaden mądry i rozsądny lekarz nie poda tu w tym momencie sztucznego progesteronu
Ja zaproponowałam rozmowę z lekarzem, nie pisałam nic o podawaniu progesteronu. Może zleci jakieś badania dlaczego tak się stało, żeby więcej tak się nie działo. Nie wmawiaj mi rzeczy których nie napisałam.

Do góry