niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Sprawdziłam wyniki, jeszcze badanie jest niezarejestrowane. Więc chyba jutro będą wyniki. Eh...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdziłam wyniki, jeszcze badanie jest niezarejestrowane. Więc chyba jutro będą wyniki. Eh...
Dzięki wielkie, emocje, jak przy łapaniu pchełCzekamy z Tobą![]()
Dzięki wielkie, emocje, jak przy łapaniu pcheł![]()
Witaj.Dzięki za przyjęcie.Co do testu to jeszcze muszę wyliczyć mniej więcej i dam znać.
Będę podczytywać bardziej wieczorami to też będę się mogła bardziej odnieść do waszych postów.
@Hermeneg, oo witam.![]()
Na grzybobraniu to jest pełna gama doświadczeń i emocji, kłótni przy konkursie na największego prawdziwka: czy wzrost, czy klasa, a może waga co ma więcej punktów. Ah, zatęskniłam za jesienią.Tego nie znałam
Ja czasem mówię, że emocje jak na grzybobraniu![]()
Ee a co to mamy za oknem? U mnie jutro deszcz i 15stNa grzybobraniu to jest pełna gama doświadczeń i emocji, kłótni przy konkursie na największego prawdziwka: czy wzrost, czy klasa, a może waga co ma więcej punktów. Ah, zatęskniłam za jesienią.
W tym miesiącu pozostanę jednak na ławeczce, bo testowanie wypada mi dopiero na sierpień.Witaj.
Obyś za długo tutaj z nami nie była️
Wpisałam Cię narazie na ławeczkę jak już będziesz wiedzieć kiedy będziesz testować to dawaj znać![]()
Na grzybobraniu to jest pełna gama doświadczeń i emocji, kłótni przy konkursie na największego prawdziwka: czy wzrost, czy klasa, a może waga co ma więcej punktów. Ah, zatęskniłam za jesienią.