Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie wyszłam od ginekologa, piękna 22mm owulacja, ale niestety z prawego jajnika czyli nie ma szans w tym miesiącu na ciążę, zaczynamy w przyszłym cyklu, monitoring i może dostane ovitrelle![]()
W sensie? Jak przechwytują?Przecież jajowody przechwytują sobie jajeczka i to nie ma znaczenia o ile oba nie są niedrożne
W sensie? Jak przechwytują?
Tylko tu chyba dużo rzadziej tak się zdarza. Jakaś szansa jest ale dużo mniejszą.Przecież jajowody przechwytują sobie jajeczka i to nie ma znaczenia o ile oba nie są niedrożne
Gratuluję kochanaMam wyniki: Progesteron: 34,79; TSH: 1,358 a beta.... 193,99 a dwa dni temu 76,60. To jest wzrost o ponad 150%![]()
Tylko tu chyba dużo rzadziej tak się zdarza. Jakaś szansa jest ale dużo mniejszą.
Normalnie, one są z tyłu za macicą, a nie jak w książkach po bokach (rysunki do nauki, byłby po prostu nieczytelne)
Stykają się ze sobą więc i sobie przechwytują jajeczka jak chcą.
Byłaś nawet na prywatnym wątku gdzie dwie dziewczyny miały potwierdzone owulacje z niedrożnej strony i są z tego żywe dzieci![]()
Spytałam AI i faktycznie jest to możliwe, cóż jest to dla mnie dobra wiadomość, zawsze będę miała cień nadziei w tym cykluTylko tu chyba dużo rzadziej tak się zdarza. Jakaś szansa jest ale dużo mniejszą.
18 lipca