reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Ale się wkurzyłam.

Biorę duphaston i acard. Moja lekarka kazała mi iść na betę i progesteron jutro. Aby była pewność, że mogę odstawić duphaston (nie ufa testom ciążowym)

Próbowałam wyłudzić na czacie z luxmedu, mówiąc że zobaczyłam drugą kreskę, a typiarka do mnie:

Proszę Panią, dzisiaj potwierdzeniem żywej i prawidłowo usadowionej ciązy jest badanie USG po skończonych 6 tyg liczonych od daty ostatniej miesiączki( już wówczas powinno być widać serduszko), czyli od 28 lipca. Dodatkowo robiła Pani badania beta hcg w poprzednim cyklu. W tym nie ma po co robić. Jesli Pani chce to proszę zrobić odpłatnie.

I rozłączyła czat….

Ale się wkurzyłam.

Biorę duphaston i acard. Moja lekarka kazała mi iść na betę i progesteron jutro. Aby była pewność, że mogę odstawić duphaston (nie ufa testom ciążowym)

Próbowałam wyłudzić na czacie z luxmedu, mówiąc że zobaczyłam drugą kreskę, a typiarka do mnie:

Proszę Panią, dzisiaj potwierdzeniem żywej i prawidłowo usadowionej ciązy jest badanie USG po skończonych 6 tyg liczonych od daty ostatniej miesiączki( już wówczas powinno być widać serduszko), czyli od 28 lipca. Dodatkowo robiła Pani badania beta hcg w poprzednim cyklu. W tym nie ma po co robić. Jesli Pani chce to proszę zrobić odpłatnie.

I rozłączyła czat….
Ale chamówa...

Zapedzilam sie w tych moich zapiskach dalej i w sumie takie pecherzyki to ja mialam wlasnie tak 12/13 dzien cyklu. A wtedy endo 13-15 mm. Wiem, ze to nic nie znaczy ale lekko mi cycki opadly.

Hej dziewczyny, w związku z moją sytuacją @Pierwsze 🥰 wpisz mnie proszę na ławeczkę. ❤️‍🩹 W lipcu nieralne żebym zatestowała, ale no chcąc nie chcąc jak widać wciąż jest mi dane reprezentować kreskowy team zamiast mamusiowego. 🥹 Trzymajcie proszę kciuki żebym się szybko oczyściła i mogła wrócić do gry. ❤️‍🩹 Czytam oczywiście od początku i mam nadzieję, że lipiec zaobfituje w serduszka. 🤗

Hej dziewczyny, w związku z moją sytuacją @Pierwsze 🥰 wpisz mnie proszę na ławeczkę. ❤️‍🩹 W lipcu nieralne żebym zatestowała, ale no chcąc nie chcąc jak widać wciąż jest mi dane reprezentować kreskowy team zamiast mamusiowego. 🥹 Trzymajcie proszę kciuki żebym się szybko oczyściła i mogła wrócić do gry. ❤️‍🩹 Czytam oczywiście od początku i mam nadzieję, że lipiec zaobfituje w serduszka. 🤗
Kochana,
chciałam tylko napisać, że bardzo mocno Cię przytulam myślami. Życzę Ci dużo spokoju, ciepła i siły na każdy dzień 🩷

reklama
@kami1094 fajnie, że jesteś ❤️ ale szkoda, że przy takich okolicznościach.
Wiem. 🥹 Ja też bardzo liczyłam na to, że los może już nie będzie mnie więcej ciorał, ale jak widać miał inne plany. Teraz tylko modlę się żeby było jak w lutym i obyło się bez szpitala. Z resztą dam radę, bo nie ma innego wyjścia. 💪🏼

Do góry