reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Dzień dobry, ja już po kawusi. Wczoraj upiekłam jagodzianki i mi ciasto nie wyrosło, dzisiaj zrobię podejście numer 2.
Czytam na bieżąco ale czasu nie mam zbyt poodpowiadać na wszystko. Wczoraj miałam spotkanie z promotorką, temat licencjatu klepnięty, planuje w wakacje jeszcze zacząć pisać, ciekawe czy mi się uda 😅
Polecam przepis Rozkosznego- wyszły przepyszne

reklama
Dzień dobry, ja już po kawusi. Wczoraj upiekłam jagodzianki i mi ciasto nie wyrosło, dzisiaj zrobię podejście numer 2.
Czytam na bieżąco ale czasu nie mam zbyt poodpowiadać na wszystko. Wczoraj miałam spotkanie z promotorką, temat licencjatu klepnięty, planuje w wakacje jeszcze zacząć pisać, ciekawe czy mi się uda 😅
Ja wczoraj piekłam chleb i też mi słabo wyrósł 🤨

Ja robiłam przedwczoraj 🤤 Może składniki miałaś za ciepłe/za zimne?

Ale miałaś coś dzisiaj na teście?
Ja testuję jutro, ale na cuda nie liczę, bo już mam konkretny pms
Pojawiła się kreska i odrazu znikła. Aż mnie potelepalo bo albo jest albo nie... co to za czary. Wczoraj było coś ale jakby linia testowa, ale na zdjęciu nic nie było widać. Poprzednio też tak było ale na innym teście. Więc zrobiłam na pewności przed wyjazdem.

reklama
Do góry