reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Ja za chwilę zemdleje - nie widzę klawiatury bo płaczę,gdy to piszę 😭
robiłam jeden test- jak się okazało było to po 4 rano a zasnęłam to ten pierwszy- paskowy.
Odłożyłam go i nie widziałam nic , zasnęłam. Wstałam przed chwilą drugi raz i szłam do łazienki - bez picia wody od tej 4 i siknełam na inny test bo zauważyłam cień - i jest kreska! Boje się bo to pozna implantacja... 13dpo według apki, pik był 07.07
I jak na złość nie mam innych testów i czułości 10 😱
Będę sikać dalej i się modlić do mamy,żeby ten Bobas już z nami został
Czyli ten chujocien wcześniej to była zapowiedz .
Wpadnij do mnie.mam 20 testow.
Gratulacje I powodzenia

robiłam jeden test- jak się okazało było to po 4 rano a zasnęłam to ten pierwszy- paskowy.
Odłożyłam go i nie widziałam nic , zasnęłam. Wstałam przed chwilą drugi raz i szłam do łazienki - bez picia wody od tej 4 i siknełam na inny test bo zauważyłam cień - i jest kreska! Boje się bo to pozna implantacja... 13dpo według apki, pik był 07.07
Nie zawsze pozna implantacja znaczy coś złego.
Miałaś monitoring czy tylko testy owulacyjne?
Ja miałam szybko implantacje a niw poszło ok.
Inna dziewczyna miala 11 dnibpo blada kreske i jest ok.
Glowa do góry kochana ❤️❤️❤️

No jest! I to całkiem ładna! Lec na betę 😁

Dziewczyny @Lunaa09 i @Paula. sz czy znajdziecie chwilę żeby napisać mi jak u Was wyglądał cykl po łyżeczkowaniu? Nie chcę w Was budzić traumy i nie gniewajcie się, że pytam, ale nie mam kogo zapytać, a Chat GPT raczej nie mówi z doświadczenia. Chodzi mi o to czy długo krwawiłyście po samym zabiegu i po jakim czasie przyszedł Wam normalny okres - wiem, że u każdego jest inaczej, ale potrzebuję jakiegoś punktu odniesienia. ❤️‍🩹 Możecie mi nawet priv napisać, a jak mam spadać na drzewo to też zrozumiem. 🩷

Miłego poniedziałku, Księżniczki ❤️

Nie zawsze pozna implantacja znaczy coś złego.
Miałaś monitoring czy tylko testy owulacyjne?
Ja miałam szybko implantacje a niw poszło ok.
Inna dziewczyna miala 11 dnibpo blada kreske i jest ok.
Glowa do góry kochana ❤️❤️❤️
Tylko testy owulacyjne i użyłam pierwszy raz tych globulek feminum pregna

Dziewczyny @Lunaa09 i @Paula. sz czy znajdziecie chwilę żeby napisać mi jak u Was wyglądał cykl po łyżeczkowaniu? Nie chcę w Was budzić traumy i nie gniewajcie się, że pytam, ale nie mam kogo zapytać, a Chat GPT raczej nie mówi z doświadczenia. Chodzi mi o to czy długo krwawiłyście po samym zabiegu i po jakim czasie przyszedł Wam normalny okres - wiem, że u każdego jest inaczej, ale potrzebuję jakiegoś punktu odniesienia. ❤️‍🩹 Możecie mi nawet priv napisać, a jak mam spadać na drzewo to też zrozumiem. 🩷

Miłego poniedziałku, Księżniczki ❤️
Cześć krwawiłam prawie 3 tyg po zabiegu. Później po 3 tyg przyszedł okres był najgorszym okresem w życiu,lało się ze mnie .
Potem po 28 dniach okres I normalny był. Jedyne co zauważyłam po łyżeczkowaniu że blizna ciągnie I zrosty .wcześniej tego nie miałam.

reklama
Hej, ja też inozytol 4000 z zalecenia lekarza. 🤗
@LadyStrejser gratulacje 🥹 - planujesz robić betę?
Oj chciałabym zrobić betę ale muszę to skoordynować - bo ja prawa jazdy nie mam (obraziłam się na siebie parę lat temu bo oblałam dzień przed swoimi 24ur) a w mojej miejscowości jest komunikacja zastępcza zamiast PKP (tak będzie co najmniej trzy lata) także muszę albo zagadać z siostrą albo zrobić sobie z młodą tripa autobusem albo dopiero w sobotę zrobić ,gdy mąż będzie miał wolne 🙄 kocham życie na wsi ale bez prawka to jak bez ręki

Do góry