reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Dobra, mam. Wszystko spoko, tsh 1,9 to jeszcze można trochę zbić, ale bez tragedii. Ale estradiol 26, to się nawet nie mieści w normach dla fazy folikularnej, bo jest 31-90. Co się z tym robi? W piątek mam wizytę u nowej lekarki to oczywiście będę pytać, ale może któraś z was coś wie na ten temat?

reklama
Fsh 5,5 lh 5,65 więc tu dobrze. Prolaktyna 13 czyli też ok. Więc gdzie leży przyczyna? Mam długie cykle, 30-36 dni, to ma pewnie znaczenie, no ale tak czy siak słabo z tym estradiolem...

Ja jutro test, ale założę się, że będzie biało. Jakoś już zniechęcona jestem do tego wszystkiego, siada mi znowu to na psyche jak z 1 dzieckiem, co miesiąc doszukiwanie się kreski przez rok. Wtedy gin mi powiedział, że kobiety mogą być płodne tylko w jakimś okresie np zimowym. Wyśmiałam go za to, ale może jest w tym ziarnko prawdy? Owulacja potwierdzona, trafialiśmy w nią z seksem, teraz mąż na urlopie to grzecznie co 2 dni przy płodnych. I może poczekamy do października tak jak udało mi się z synkiem. Jutro idę do nowego gin może on na coś wpadnie

Ja jutro test, ale założę się, że będzie biało. Jakoś już zniechęcona jestem do tego wszystkiego, siada mi znowu to na psyche jak z 1 dzieckiem, co miesiąc doszukiwanie się kreski przez rok. Wtedy gin mi powiedział, że kobiety mogą być płodne tylko w jakimś okresie np zimowym. Wyśmiałam go za to, ale może jest w tym ziarnko prawdy? Owulacja potwierdzona, trafialiśmy w nią z seksem, teraz mąż na urlopie to grzecznie co 2 dni przy płodnych. I może poczekamy do października tak jak udało mi się z synkiem. Jutro idę do nowego gin może on na coś wpadnie
Szczerze ? To większej głupoty nie słyszałam to co Ci gin powiedział 🙈🫣
Trzymam kciuki za jutrzejszy test 🤞🍀 ile jutro dpo ? Ja jutro 8dpo.

Winter is coming 😃😝
Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie 🍀

Szczerze ? To większej głupoty nie słyszałam to co Ci gin powiedział 🙈🫣
Trzymam kciuki za jutrzejszy test 🤞🍀 ile jutro dpo ? Ja jutro 8dpo.
Noo głupota, ale człowiek już później o wszystkim myśli jak nie wychodzi. 12dpo i te kilka razy co byłam w ciąży zawsze miałam piersi bolesne i nabrzmiałe nawet przy biochemie i prog 6, a teraz flaki więc już wiem o jutro mnie czeka rano.
Na szczęście ten gin na NFZ i ponoć daje sporo badań także to mnie podnosi na duchu

reklama
Wiem, wiem biadolenie. Cienki Bolek jestem 😂zawsze przed @ mam zjazdy, poryczę się jak mucha mnie w🐔wia i nie mogę jej zabić.
Do tego 3 noce nie spałam bo 2 dni przed naszym wyjazdem (piątek, sobota) nad naszym pokojem chyba jakiś robol robił remont całą noc i od 6 rano (wracaliśmy koło 21 do pokoju to cały czas hałas do 2 w nocy i od 6 rano to samo) i wiadomo młody po przyjeździe z emocji nie mógł spać także zombiak

Do góry