Magdalena09
Fanka BB :)
mój też będzie chciałjedziesz bejbe!
Przed chwilą nawet mój mąż powiedział, żebym go jutro zawołała jak będę robić te przysiady![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój też będzie chciałjedziesz bejbe!
Przed chwilą nawet mój mąż powiedział, żebym go jutro zawołała jak będę robić te przysiady![]()
Ej to jest na fair bo ja zajmę ostatnie miejsce
1 2 1agaj1508 X 2amusedxxx X X 3Anezka11 X X 4Animmka X 5anyżowe_love X X 6Avy X X 7Belferka X 8Bolilol X X 9Brownie1992 X X 10Karolina_123 X 11Kasienkaol X 12Kejcik X 13kicikocia X X 14Kosinka94 X X 15Lilli2 X X 16Magdalena09 X X 17Martxx1 18Motylkowa! X X 19nieznosne_poplatanie X X 20nudella X X 21Panda91 X 22sylwica1410 X X 23wrobelmm X
No to niech ciśnie dzisiaj 55 to jeszcze na dyplom na koniec challengu się załapiemój też będzie chciał![]()
Po prostu dupe se chce pooglądaćjedziesz bejbe!
Jak ostatnie? O co chodzi? Ładnie alfabetycznie poustawiałam, żeby nikt się nie czepiałEj to jest na fair bo ja zajmę ostatnie miejsce![]()
nie ma, to nasze babskie wyzwanieDopisać go w tabelce?![]()
haha dopiero mu powiedziałam i już się napalil na ten dyplomNo to niech ciśnie dzisiaj 55 to jeszcze na dyplom na koniec challengu się załapie![]()
Bo ja tylko 10 dniJak ostatnie? O co chodzi? Ładnie alfabetycznie poustawiałam, żeby nikt się nie czepiał![]()
Ty masz specjalne traktowanie ze względu na wyjątkowe okolicznościBo ja tylko 10 dni![]()