natasia142
Fanka BB :)
"...wiary proszę , by deszcz odszedł."A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"...wiary proszę , by deszcz odszedł."A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
Podepnę się bo również szukam ale zwykłej elektrycznejA właśnie, skoro już padło słowo "bieżnia", to ma ktoś może te taką małą składaną do chodzenia przy biurku w trakcie pracy?
ja to samo, nie skupiłabym sieNie wyobrażam sobie pracować i chodzić na bieżni. Ja mam taką normalnej wielkości, ale składaną.
Ja mam ponad rok i trochę na nim ćwiczyłam, szczególnie zimną, jak nie można na rower iść. Ale szczerze mówiąc, myślałam, ze bardziej bedzie mi się podobało. A mi sie na nim nudziJa mam orbitreka od 3 lat a ćwiczyłam na nim chyba z 5 razy![]()
patrząc na miniaturę myślałam, że to browarekDziendoberek![]()
O, ja lubię tak udawać‚Ja będę siedział cicho w swoim pokoju i udawał, że mnie nie ma - wyrecytował’
A ja mam, kupiony dwa lata temu na allegroA tak z innej beczki. Ma może któraś basen ogrodowy?
Myślę, że taka bieżnia powinna Ci się sprawdzićja to i tak łażę po korytarzu jak się wkurzę albo jak myślę jak napisać idiocie, ze jest idiotą, nie pisząc tego wprost. Jak chodzę to mi się lepiej myśli![]()
Bardzo mi przykroTeż się tak łudziłam![]()
Też mam i tu może trochę więcej ćwiczyłamOrbitrek był moja pierwsza miłością
Teraz bym chciała sobie wioślarz kupić