Avy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, jutro 130 przysiadówCzy jutro 130 przysiadów?
Wszyscy mówili, że jak urodzę to już okresu będą na luzie. Kłamali. Zobaczymy jak będzie z przysiadaniem.
Nie lubię. Nie mam za bardzo perspektyw na zmianę pracy. Planuję się trochę przebranżowić, żeby nie oszaleć.Czy lubicie swoją prace? Jeśli tak to czemu?
Jeszcze 4. Jeśli napiszemy 3 to zrównamy się z ilością z 4.07Ile stron jeszcze dziś trzeba?
Jak coś przysiady robiłam cały czas zgodnie z harmonogramem, dzisiaj równieżPatrzcie na tabelkę wstydu
Ja myślałam, że będę miała tyyyyle dyplomów do wypisywania a tu tylko dziewięć na tą chwilę![]()
to nie mem, ale... jak ktoś zna Heoresy to SzkieletnieTo co? Na koniec dnia ulubione memy dla nabicia stron?
Nie mam ulubionych memówTo co? Na koniec dnia ulubione memy dla nabicia stron?