Brownie1992
Moderator
TenczynekOgrodzieniec?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TenczynekOgrodzieniec?
Dodam jeszcze do tego co dziewczyny pisały, że lepszy znany wróg niż nieznany. Widziałaś, że u mnie wszystko cudownie wspaniale wyglądało, a ostatnio diagnoza okazała się szokująca. Ale jak pierwszy szok minie to zaczyna się etap działania i poszukiwań jak walczyć. A przynajmniej wiadomo z czym. Już nie szukasz po omackuDziękuję za dobre słowa, wiem ,też że nie jestem jedyna i nie takie problemy mają kobietki z forum. Jednak ja chyba jestem wrażliwa i słaba psychicznie, może dlatego tak to znoszę.
Dzięki jeszcze raz za wsparcie![]()
Ja już wykonałam, tylko zapomniałam Ci napisać, że można odhaczyćKto dzisiaj kica 160 razy?
![]()
Ja już przed południem zrobiłamKto dzisiaj kica 160 razy?
![]()
kryzys dnia poprzedniego zdecydowanieFajnie, że impreza się udała
Złapał Cię kryzys dnia poprzedniego czy jakieś choróbsko Cię rozkłada?
Dlaczego wszystko szło nie tak jak powinno?
Swoją drogą tort super![]()
to już poniżej wyjaśniony powód złego samopoczucia, dzięki @BolilolCzemu sie źle czujesz? Tort mega super wyglada, nie dziwne , że pani przyszła młoda zadowolona.
Nie masz czasu się seksić wtf?![]()
kryzys dnia poprzedniego zdecydowanieale też jestem chyba po prostu zmęczona
strasznie dużo udzielam się towarzysko ostatnimi czasy, ciagle poza domem robię coś i już po prostu mam dość
dlatego dziś typowa leniwa niedzielka i chociaż trochę mi szkoda czasu jaki bym mogła spędzić na świeżym powietrzu to jednak prawdopodobnie dziś się z kanapy nie ruszę
Miałam rano problem z penisamimusiałam podjechać po auto na lotnisko bo w piątek prosto z pracy mąż mnie zabrał, ledwo zdążyłam na swoją wizytę ale lekarka pobrała tylko cytologię, wymazow mi odmówiła
natomiast powiedziała, żebym wróciła po wizycie w klinice jak się dowiem czego oni oczekują i obiecała, ze wtedy wszystko zrobimy. Zobaczymy
miałam problem też z wyprasowaniem mojej zajebistej sukienki z Shein bo jest plisowana a wygladala jakby ją ktoś zjadł i wydalił, w życiu nie widziałam bardziej pogniecionej tkaniny
myślałam, ze się wsciekne ale jakoś dałam radę ostatecznie
![]()
Bardzo dziękuję za wiarę we mnieKochana ! Na tyle czasu ile tu jesteś i z jaką mocą walczysz o bobaska - ostatnie co można powiedzieć o Tobie to, to że jesteś słaba- nie jesteś.