Bolilol
Fanka BB :)
Mnie tylko cofa jak jest stały, zbity stolec. Ale płynna kupa, która wylewa się z łóżka na podłogę już jest całkiem okej.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tylko cofa jak jest stały, zbity stolec. Ale płynna kupa, która wylewa się z łóżka na podłogę już jest całkiem okej.![]()
No weź po to jest forum żeby wspierać, a Ty nawet nie chcesz wysłuchać koleżanki
hehe, zadałam dokładnie to samo pytanie, to dziewczyna do mnie - „no a było na szkiełko pobierane bo chyba to szkiełko pękło”coooooo, ale jak zniszczeniu?![]()
to po maluchach więc samo mleko można powiedziećRzygi najlepsze...
Ja nie mogę sprzątać rzygów bo mam odruch wymiotny![]()
No weź po to jest forum żeby wspierać, a Ty nawet nie chcesz wysłuchać koleżanki![]()
Ej, moja nie jest! Serio, bardzo lubię swoją pracę. Oczywiście kupy, rzygi i inne wydzieliny to tylko takie tam delikatne urozmaicenia, żeby nie było zbyt nudno i żeby człowiek za długo sobie w pracy nie posiedział przypadkiem.A myślałam, że moja robota jest chujowa ...
Właśnie tego się obawiam, że rzygi będą czekać na mężato po maluchach więc samo mleko można powiedziećprzeżyłam
![]()
ja po pozytywnym teście ciążowym będę brała zastrzykiA na co ta heparyna? To przeciwzakrzepowe jest?
W ogóle pierwszy raz zastrzyków przeciwzakrzepowych przy kontuzji nie dostałam. Ale może dlatego że od razu powiedziałam że mogę być w ciąży bo się staramy?
Ale ja już zrobiłam fundusz testowy dla potrzebujących staraczek ! Po prostu oddaj parę swoich testówBo ja tu afirmuję ciąża dla koleżanki!
współczuję. nienawidzę ichja po pozytywnym teście ciążowym będę brała zastrzyki![]()