Kejcik
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak piszesz wiadomości to nie wyświetla ci propozycję wyrazów? Może masz tą opcję wyłączoną?a mój telefon nic nie podpowiadanie umiem się w to bawić
![]()
jeszcze nie, chyba dopiero dziś będzie mogłaWysyłam wirtualnego przytulasa, bo jedynie tyle mogę. Codziennie o Tobie myślę i niezmiennie trzymam kciuki. Robiłaś już pierwszą betę? Nie jestem w stanie nadrobić wiadomości z wczoraj i może mi umknęło.
A ok. Ja mam wyłączone słowniki, bo mnie denerwująJak piszesz wiadomości to nie wyświetla ci propozycję wyrazów? Może masz tą opcję wyłączoną?![]()
o ciekawe te filmyNajczęściej mam ochotę na coś takiego jak mężczyźni (tu pozwolę sobie dać kropkę). Od kilku lat oglądam filmy erotyczne tylko dla znajomych (whaaaat?)![]()
Najczęściej mam ochotę na coś takiego jak mężczyźni (tu pozwolę sobie dać kropkę). Od kilku lat oglądam filmy erotyczne tylko dla znajomych (whaaaat?)![]()
Czekaj, spróbuję jeszcze razźle klikałaś !![]()
nic mi nie wyświetla i pewnie jakJak piszesz wiadomości to nie wyświetla ci propozycję wyrazów? Może masz tą opcję wyłączoną?![]()