amusedxxx
Moderator
Nieee polecam, hajs wydany w błoto wg mnie - posiadaczki wiecznie suchych i spierzchniętych ustwłaśnie nie, ale słyszałam o niej dużo dobrego. Moze faktycznie spróbuję.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieee polecam, hajs wydany w błoto wg mnie - posiadaczki wiecznie suchych i spierzchniętych ustwłaśnie nie, ale słyszałam o niej dużo dobrego. Moze faktycznie spróbuję.
ja jak miałam kilka miesięcy temu kryzys pracowy to 2 razy w tygodniu się wypłakiwałam u szefowej.o tej porze? Od wczoraj mnie znasz? Ale zostałam jednak w domu dzisiaj, to może koło 13 mi się uda coś zjeść.
Zgadnijcie kto znowu się popłakał podczas rozmowy z szefem na zoomie? Chociaż tym razem chyba mi się udało w miarę ukryć łzy, ale pewnie poznał po głosieja prdl
![]()
bo powiedział, że od jakiegoś czasu się o mnie coraz mocniej pozapracowo martwi i zapytał czy wszystko w porządkuAle dlaczego się popłakałaś?![]()
jedna herbatęA ile don tej pory wypiłyście?
Ja około litra wody, kawę, herbatę i jestem w trakcie drugiej herbaty (zielonej).
ja jakieś 1,5 litra wody, 200 ml kawy i 200ml ziółA ile don tej pory wypiłyście?
Ja około litra wody, kawę, herbatę i jestem w trakcie drugiej herbaty (zielonej).
ja też team niegazowanaJak możecie pić gazowaną wodę? Ja po dwóch łykach czuje się jakbym była zapchana po korek i brzuch miałoby mi wysadzićTeam Niegazowana!
Te testy Momed są tak świetne jak Horienypremom też mam![]()