nieznośne_poplątanie
Moderator
Ja bym zatestowała, ale oczywiście jakaś ciemna siła kazała mi wysikać jedynego paskowego Facelle w sobotę 7dpo i nie mam w domu nic, to może się wybiorę na jakieś zakupy później... 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

U nas tez w tle schody, zamiast wczasów. Trochę smutno a z drugiej strony coś za coś. Zresztą kolezanka 3 tyg nad morzem spedziła i słabo opaleni, mowila, ze pogoda taka sobieU mnie z gardłem było podobnie. Coś mnie tam gryzło jednego dnia, drugiego miałam po nocy koszmarnie obrzęknięte, a w trakcie dnia przeszło zupełnie. Dziwna sprawa.
Cały weekend minął mi na przyjmowaniu niespodziewanych gości. Nie wiem co tak sobie wszyscy uznali. W niedzielę po kolejnej niezapowiedzianej wizycie pojechaliśmy do znajomych, gdzie spędziliśmy miło resztę dnia. Mimo tego, że goście byli nieplanowani, to i tak weekend oceniam na całkiem udany.
Pierwszy tydzień urlopu minął tak szybko, jak pewnie minie drugi... Mój mąż urlop już skończył i od dzisiaj już pracuje, także w tym roku urlop bez wczasów niestety. Trudno, odbijemy sobie w przyszłym.
Miłego dnia wszystkim!
 , a u nas taki upał byl przeciez.
, a u nas taki upał byl przeciez.
A u mnie pozytywne testy od 22.07, w tym m-cu jakieś szaleństwo. Nie wiem czy to wplyw miovelia ale tylko to jest w tym cyklu wprowadzone ze zmianCzy ktoś testuje dziś?
Ja testuje owulacyjne, ale bez szału.. dziś 26 dc a testy pozytywnnie nie wychodzą.. myślałam, że już owu może była to śluz miałam taki płodny w tym cyklu, że szok. Zrobię jeszcze dziś czy ciemnieje wgl , bo jak nie to albo przegapiłam albo w tym cyklu nie będzie nic

My też w tym roku fundusze poświęcamy na dom i jego otoczenie, także też coś za coś.U nas tez w tle schody, zamiast wczasów. Trochę smutno a z drugiej strony coś za coś. Zresztą kolezanka 3 tyg nad morzem spedziła i słabo opaleni, mowila, ze pogoda taka sobie, a u nas taki upał byl przeciez.
Wczoraj zazyłam dobrą pastylke na gardło i jakoś dziś lepiej. Oby przeszło, bez antybiotyku. Dzisiaj chlodniej, brak słońca i szczerze mówiąc dobrze, odpoczynek po tych upałach.
No to u mnie chyba całkiem dupnie w tym cyklu.. zrobię jeszcze dwa dni , ale jak calkiem nie ściemnieją to cykl na stratyA u mnie pozytywne testy od 22.07, w tym m-cu jakieś szaleństwo. Nie wiem czy to wplyw miovelia ale tylko to jest w tym cyklu wprowadzone ze zmian
O dziwo nie mam typowych dla siebie przedłużających się symptomów towarzyszących ovu. Jajnik bolał mnie 2 dni, przedwczoraj i wczoraj. Piersi są miekkie i niewrazliwe, a ból owulacyjny tylko wczoraj i koniec. Coś u mnie faktycznie wymagało regulacji i po cichu liczę, ze właśnie ta miovelia ma na moj organizm dobry wpływ. Teraz tylko temperatura musi jeszcze zagrać, bo narazie lekko odbiła.

goście chcieli wpaść to małżonek zaprosił ich na inny dzień ze względu na moje samopoczucie. W sumie gdy się już obudziłam to na tarasie opiekował ślubny z szwagrem, później poszliśmy na chwilę do tesciów poczym wybraliśmy sie na spacer. Zamiarem była krótka przechadza, ale wyszło inaczej i chodziliśmy przez 2godziny po lesie w klapkach
 goście chcieli wpaść to małżonek zaprosił ich na inny dzień ze względu na moje samopoczucie. W sumie gdy się już obudziłam to na tarasie opiekował ślubny z szwagrem, później poszliśmy na chwilę do tesciów poczym wybraliśmy sie na spacer. Zamiarem była krótka przechadza, ale wyszło inaczej i chodziliśmy przez 2godziny po lesie w klapkach  noc była ciepła to dociagliśmy jeszcze do 22 na tarasie
 noc była ciepła to dociagliśmy jeszcze do 22 na tarasie 
Wow, ja o takich to mogę pomarzyć u mnie najwięcej wyliczyło na 1.53.A u mnie pozytywne testy od 22.07, w tym m-cu jakieś szaleństwo. Nie wiem czy to wplyw miovelia ale tylko to jest w tym cyklu wprowadzone ze zmian
O dziwo nie mam typowych dla siebie przedłużających się symptomów towarzyszących ovu. Jajnik bolał mnie 2 dni, przedwczoraj i wczoraj. Piersi są miekkie i niewrazliwe, a ból owulacyjny tylko wczoraj i koniec. Coś u mnie faktycznie wymagało regulacji i po cichu liczę, ze właśnie ta miovelia ma na moj organizm dobry wpływ. Teraz tylko temperatura musi jeszcze zagrać, bo narazie lekko odbiła.
ja jestem na podobnym etapie, dziś 25dc a ja nie wiem czy osi była czy będzie czy może cykl bezowulacyjnyCzy ktoś testuje dziś?
Ja testuje owulacyjne, ale bez szału.. dziś 26 dc a testy pozytywnnie nie wychodzą.. myślałam, że już owu może była to śluz miałam taki płodny w tym cyklu, że szok. Zrobię jeszcze dziś czy ciemnieje wgl , bo jak nie to albo przegapiłam albo w tym cyklu nie będzie nic
 testy robiłam w zeszłym tygodniu i stwierdziłam że więcej nie kupuje i nie robię. Umowie się do lekarza bo nawet jeżeli owu ma nie być to muszę obrać jakiś plan działania na przyszły cykl
 testy robiłam w zeszłym tygodniu i stwierdziłam że więcej nie kupuje i nie robię. Umowie się do lekarza bo nawet jeżeli owu ma nie być to muszę obrać jakiś plan działania na przyszły cykl 
Człowiek zaczyna sie sypaćpoczekaj jak miniesz 30
 odrazu dzień po 30’ coś zaczyna boleć
 odrazu dzień po 30’ coś zaczyna boleć