królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Yyyy kto otwiera kreski sierpień???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczęście na trzonie była! Co prawda trochę na siłę wczoraj, bo oboje zmęczeni i sfrustrowani, ale zaliczone. Dziś poprawimy już w lepszym nastrojuA na trzonie była? Może jednak zaskoczy tradycyjnie <3 trzymam kciuki.
Tez dziś pomyślałam o ananasieCzas odpalić ananasa![]()
No to afirmujemy <3Na szczęście na trzonie była! Co prawda trochę na siłę wczoraj, bo oboje zmęczeni i sfrustrowani, ale zaliczone. Dziś poprawimy już w lepszym nastroju
Dziękuję![]()
A niech się gapią i mu zazdroszcząMój stary zawsze mowi ze tak żebym nie nosiła bo każdy będzie się gapil![]()
Tez dziś pomyślałam o ananasiei o afirmacjach
A miałam się w tym cyklu nie nakręcać ehh
bo premom nie ma wbudowanej instrukcji obsługi testów owulacyjnych. Generalnie nie ma innej pewnej rady jak to, żeby po prostu iść na USG i zobaczyć czy jest ciałko żółteJa mam już dość tych owulakow, moglyby przestać wychodzić. Bo mam ciagłe wrażenie, ze o ten jeden sex będzie za mało. No i wczoraj faktycznie nie było i jak to się ma do premom, on pierwszego pozytywu nie bierze jako pik.
Kobito te twoje testy już dawno pozytywne po co glowe sobie jeszcze zawracasz tymi testamiJa mam już dość tych owulakow, moglyby przestać wychodzić. Bo mam ciagłe wrażenie, ze o ten jeden sex będzie za mało. No i wczoraj faktycznie nie było i jak to się ma do premom, on pierwszego pozytywu nie bierze jako pik.
Chyba brak chętnejYyyy kto otwiera kreski sierpień???