nieznośne_poplątanie
Moderator
nie no, zostawmy Jej trochę prywatności.Zawsze może też zrobić transmisje online![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no, zostawmy Jej trochę prywatności.Zawsze może też zrobić transmisje online![]()
Ja używam trzy kosmetyki na krzyż do malowania, także też nie noszę profesjonalnych makijaży.Tylko ja nie maluję się jakoś mocno- szczytem u mnie jest krem BB![]()
Ok, pozwolimy jej mieć kamerę skierowaną wyłącznie na monitor, nie na głowicęnie no, zostawmy Jej trochę prywatności.![]()
Oo to daj znać po, może tez bym się przeszła, jeśli okaże się spokoW klinice, ale w innej niż dotychczas.
Dostałam namiar od jednej z dziewczyn z forum, której udało się z pomocą tej pani zajść.
Babka ma dość dużo wykładów w necie o PCOS, więc jest zobaczymy co wymyśli. Jeśli zaproponuje jakieś krótkoterminowe leczenie to się zastanowimy. Jak nic innego nie wymyśli to robimy ivf.
W rodzinie staraczkowej nie ma czegoś takiego jak prywatnośćnie no, zostawmy Jej trochę prywatności.![]()
Te sławy to mają takie chore ceny za parę minut wizyty potrafią 1000 zł skasować ...Oo to daj znać po, może tez bym się przeszła, jeśli okaże się spoko
I tak czekam na wizytę do kolejnej „sławy”![]()
Uważasz, że powinnam sprawdzić cennik przed wizytą?Te sławy to mają takie chore ceny za parę minut wizyty potrafią 1000 zł skasować ...
Ja jak zobaczyłam cennik Janowca od endometriozy i czas oczekiwania to mnie odrzuciło xDUważasz, że powinnam sprawdzić cennik przed wizytą?![]()
póki nie będzie @ jest nadziejaheh, to jedziesz jak ja na jednym wózku. mowie do męża który od kilka dni w nieustannej produkcji , że dziś znowu trzeba , ale chociaż 2 minuty i najlepiej niech już będzie w gotowości bo nie mam siły na grę wstępna![]()