40stkowaMama
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet lewy mocniejszyTo chyba dzis dzien? są jednolite? aplikacja pokazywała na pon, a test na dziś. Biedny mój mężuś![]()
Zrobimy konkurs i testy po 10 szt będą nagrodamiHola hola, ja już od 3 lat testuję, więc mogę zakładać, ze będę jeszcze testować i testować...a jakby się zdarzyło, ze nie będę potrzebować to napewno wyślę komuś z forum
![]()
Jeśli to takie jak są w Au to są super!ja jestem ciekawa czy te First Response sa faktycznie takie dobre, ale jeden kosztuje ok 100 zl, wiec zostane przy naszych dozach za 15zl za 2 szt xD
ale czemu mają takie cienkie te kreski, tam to dopiero trzeba się dopatrywać!Jeśli to takie jak są w Au to są super!
Ale jest super zrobione okienko, nie trzeba rozbieraćale czemu mają takie cienkie te kreski, tam to dopiero trzeba się dopatrywać!
https://www.amazon.pl/Pierwsza-odpo...d=1690371661&sprefix=first+res,aps,117&sr=8-1 znalazłam na amazonie niezłą ofertę, na innej stronie za ten sam zestaw 450 zł chcąAle jest super zrobione okienko, nie trzeba rozbieraćNo i mi dwa razy pokazały tory kolejowe. A jak nic to biało jak śnieg. Paskowe też spoko. No i cena u nas też sensowna.
no wlasnie jak czasami zagladam na Line Eyes w premom to tam jak ktokolwiek zastanawia sie nad testem to wszystkie laski pisza, zeby ten first response zrobicAle jest super zrobione okienko, nie trzeba rozbieraćNo i mi dwa razy pokazały tory kolejowe. A jak nic to biało jak śnieg. Paskowe też spoko. No i cena u nas też sensowna.
ja nic bo okazuje się, że:Ile płacicie za higienizacje u dentysty?