Bolilol
Fanka BB :)
cześć, witaj na pokładzieCześć dziewczyny! Jestem tu nowa
Zaczęliśmy od miesiąca starania o dziecko .Nie mamy jeszcze dzieci ,ale testować będę w sierpniujest już może wątek sierpniowy żeby się zapisać?

jeszcze chwila i ją przemaluje, kuchnie też bo marzy mi się oliwkowy
 jeszcze chwila i ją przemaluje, kuchnie też bo marzy mi się oliwkowy  

czy to dotyczy stylówki do wyjścia z domu (zawsze muszę mieć kolorystycznie dobrane buty, kolczyki, pasek od zegarka, najczęściej dopasowuję też torebkę, nigdy nie zakładam na siebie więcej niż 3 kolory i takie tam inne jazdy
 czy to dotyczy stylówki do wyjścia z domu (zawsze muszę mieć kolorystycznie dobrane buty, kolczyki, pasek od zegarka, najczęściej dopasowuję też torebkę, nigdy nie zakładam na siebie więcej niż 3 kolory i takie tam inne jazdy ), czy to dotyczy mebli i samego wnętrza - np. ścierki kuchenne dopasowane kolorystycznie do wzoru na płytkach i tym podobne
), czy to dotyczy mebli i samego wnętrza - np. ścierki kuchenne dopasowane kolorystycznie do wzoru na płytkach i tym podobne Stary ma podobny gust (tzn teraz tak twierdzi ale jak przypomnę sobie tę czerwień to NIE MA OPCJI
 Stary ma podobny gust (tzn teraz tak twierdzi ale jak przypomnę sobie tę czerwień to NIE MA OPCJI ) i zawsze mu się podoba wszystko co wybiorę więc wybieram ja
) i zawsze mu się podoba wszystko co wybiorę więc wybieram ja najgorzej, kiedy idealny przedmiot powstaje w mojej głowie i nie ma skąd go wytrzasnąć
 najgorzej, kiedy idealny przedmiot powstaje w mojej głowie i nie ma skąd go wytrzasnąć aczkolwiek na zamówienie teraz ludzie to już robią cuda przeróżne, jedyny minus, że trzeba za to płacilć miliony monet
 aczkolwiek na zamówienie teraz ludzie to już robią cuda przeróżne, jedyny minus, że trzeba za to płacilć miliony monet