Kejcik
Fanka BB :)
ja to tylko balkonix i kwiaty domowe więc nie pomogęMyślałam o czymś takim. Na tunel jeszcze się nie porywam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to tylko balkonix i kwiaty domowe więc nie pomogęMyślałam o czymś takim. Na tunel jeszcze się nie porywam![]()
Dokładnie o coś takiego mi chodziło. Tylko trawy nie dawaj między "donicami", bo koszenie to jakiś koszmar.Myślałam o czymś takim. Na tunel jeszcze się nie porywam![]()
Mówisz i masz.marihuana!
U nas się na to mówi skrzynkiDokładnie o coś takiego mi chodziło. Tylko trawy nie dawaj między "donicami", bo koszenie to jakiś koszmar.
I żeby nie były zbyt głębokie (długie mogą być) bo nie sięgniesz. I nie rób takich wysokich, bo zbankrutujesz na ziemi.
Zwał jak zwał.U nas się na to mówi skrzynki
To co masz pomiędzy jakis żwirek?
Ja w tunelu mam tylko pomidory. Sadzonki dostaję od mamy. Skrzynie mam dość wysokie, ale do połowy są gałązki, liście i trawa. Były robione z desek z odzysku to już ich ostatni rok bo się rozpadają. U mnie tylko taka możliwość bo na działce albo piach albo gruz.Dokładnie o coś takiego mi chodziło. Tylko trawy nie dawaj między "donicami", bo koszenie to jakiś koszmar.
I żeby nie były zbyt głębokie (długie mogą być) bo nie sięgniesz. I nie rób takich wysokich, bo zbankrutujesz na ziemi.
Ja pomiędzy mam nic, nawet trawa kiepsko rośnieZwał jak zwał.
Najlepiej płyty chodnikowe. Tak żeby zielsko tam nie rosło.
I jak już robicie takie przedsięwzięcie to myśleliście o odwodnieniu?
Swoją drogą wiem, że zadając to pytanie pewnie liczyłaś na odpowiedzi typu: posadź pomidorki i ogórki, a nie sposobu wykonania rabat podniesionych, ale znasz mnie nie od dziś![]()
Ja się kiedyś bawiłam. Na początku roku wysiewałam w takich śmiesznych mini doniczkach na parapecie kalafiory i inne ustrojstwa. Później hartowanie i do ogródka.Ja pomiędzy mam nic, nawet trawa kiepsko rośnie. Mam tylko 2 nieduże skrzynie.
Z płytami chodnikowymi raczej już sobie sama nie poradzę.Zwał jak zwał.
Najlepiej płyty chodnikowe. Tak żeby zielsko tam nie rosło.
I jak już robicie takie przedsięwzięcie to myśleliście o nawodnieniu?
Swoją drogą wiem, że zadając to pytanie pewnie liczyłaś na odpowiedzi typu: posadź pomidorki i ogórki, a nie sposobu wykonania rabat podniesionych, ale znasz mnie nie od dziś
Edit: Takie coś
Zobacz załącznik 1551299
Ja sieje tylko rzodkiewki, sałatkę, cebulę dymkę, marchewkę, pietruszkę i dużo buraków. Por i seler z kupionych sadzonek. W tym roku tylko pomidorki i papryki są. Jakieś mendy pożarły nawet cebulę i pora. A i jeszcze fasolka szparagowa około 5 krzaczków.Ja się kiedyś bawiłam. Na początku roku wysiewałam w takich śmiesznych mini doniczkach na parapecie kalafiory i inne ustrojstwa. Później hartowanie i do ogródka.
A potem zaczęło się normalne życie i teraz nie mam w ogródku nawet rzodkiewki![]()