M
Madh gosc
Gość
Ale błagam siknij w najbliższych godzinach, bo nie mogę się skupić na pracy i ciagle o Tobie myśleJeszcze coś tam siknę, ale już innej firmy.
Do Polski jadę w niedzielę, także soon ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale błagam siknij w najbliższych godzinach, bo nie mogę się skupić na pracy i ciagle o Tobie myśleJeszcze coś tam siknę, ale już innej firmy.
Do Polski jadę w niedzielę, także soon ;-)
Whaaaaaat?!?!?!
Co tu się odwala?!?!?! Co za wiadomość![]()
Chyba wracamy na odpowiednie tory![]()
Taka gruba różowa, ba! Bordowa krecha! To ma być fałszywe??? No way!
Dziewczyny, jesteście kochane, ale moim zdaniem to naprawdę wadliwy test. Inaczej coś by się pokazało w poprzednich dniach....nie ma takiej reakcji, która wyraziłaby moje uczucia!ale się cieszę!!!!
![]()
Coooooooo Ty...Cooooooooo ale super!!!!
@Madame JS mam to samo, nawet chciałam Ci wiersz napisać a nie mogę się skupićAle błagam siknij w najbliższych godzinach, bo nie mogę się skupić na pracy i ciagle o Tobie myśleA tak serio, to bardzo trzymam kciuki i rozumiem to zachowawcze podejscie- za dużo przeszłaś i z pewnością to mechanizm obronny(całkowicie zrozumiały) by nie wpadać od razu w euforię. Oby wszystko było dobrze
![]()
A plamienia brązowe, różowe? Krew?Możemy, ale teoretycznie po opóźnieniu miesiączki.
Teraz jest długi weekend, więc nawet jak znajdę otwarte labo, to wynik będzie... jak już będę w Polsce, także... do tego czasu mi się @ na bank rozkręci!
nie ma innego wyjścia: musisz nasikaćDziewczyny, jesteście kochane, ale moim zdaniem to naprawdę wadliwy test. Inaczej coś by się pokazało w poprzednich dniach....
Ja robiłam test jednego dnia i był biały i był płacz a kilka dni później szykowało mi się chlańsko i zrobiłam drugi, a tam kreski były prawie czarneDziewczyny, jesteście kochane, ale moim zdaniem to naprawdę wadliwy test. Inaczej coś by się pokazało w poprzednich dniach....
Brązowe i trochę krwi.A plamienia brązowe, różowe? Krew?