Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie nawet facelle nie pokazał fałszywej kreski. W życiu nie widziałam drugiej kreski na teścieJa to jestem tak wybrakowana, że nawet kasetowy pink 20mlU/ml nie pokazał mi fałszywej testowej kreski![]()
W kalendarzyku mam wpisane ze 7.07 mialam plamienie (śluz z krwią) a 8,9,10.07 stosunki, myslicie, ze jesli @ nie przyjdzie to jakas szansa jeszcze jest, czy jak tonąca brzytwy się chwytam.... autentycznie czuję sie jak urojony czubHejka u mnie test biały, ostatni @ 19.06... a dzisiaj 19.07 na razie nie mam.... hmmm juz na kreske nie mam co liczyć, ciekawe @ kiedy przyjdzie i skąd to spóźnienie.
GratulacjeDziewczyny, melduje aktualizacje.
Rano zrobiłam dwa testy, beta 47,38. Nie wierzezapowiedziałam się na czwartek na powtórną (zrozumiałam z postów, ze należy powtórzyć aby upewnić się ze poziom rośnie??). Jestem w takim szoku… nigdy już nie zrobię testu wcześniej niż dzień przed @.
Ja tam czytałam, że często w trakcie implantacji spada lekko temperatura.U mnie max. 8dpo i test 25mlU/ml biały xD
Ale za to temperatura mi skoczyła, zaraz się okaże że owulacji jeszcze nie było
Zobacz załącznik 1425101
Ja tam czytałam, że często w trakcie implantacji spada lekko temperatura.
Ale nie wiem czy to wiarygodne źródło było![]()
Dziewczyny, melduje aktualizacje.
Rano zrobiłam dwa testy, beta 47,38. Nie wierzezapowiedziałam się na czwartek na powtórną (zrozumiałam z postów, ze należy powtórzyć aby upewnić się ze poziom rośnie??). Jestem w takim szoku… nigdy już nie zrobię testu wcześniej niż dzień przed @.
To pewnie bliźniakiTak, ale to powinien być jednodniowy spadek, a u mnie był 2 dniowy
Albo filozof myśliciel xDTo pewnie bliźniaki![]()