reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Ja oglądałam na yt film jakiejś chemiczki, która opisywała jak dochodzi do zapłodnienia.
Wszyscy wiedzą, że jeden plemnik musi trafić do komórki i ją zapłodnić, ale komórka jest otoczona taką osłonką i żeby ten jeden jedyny plemnik się przebił to musi być miliony innych plemników które będą wiercić w tej osłonce i pierwszy który przebije to jest ten szczęśliwy jedyny.
Dla mnie to była nowość 😜
Wiec jestem zdania że seksów powinny być kilka przed owulacja, one są ważniejsze niż w samym dniu owulacji 🙊
Choć wiadomo z jednego strzału, też się da zajsc
wlasnie też to słyszałam, więc teoria, że potrzebny jest tylko 1 jest inwalidą

reklama
Ja oglądałam na yt film jakiejś chemiczki, która opisywała jak dochodzi do zapłodnienia.
Wszyscy wiedzą, że jeden plemnik musi trafić do komórki i ją zapłodnić, ale komórka jest otoczona taką osłonką i żeby ten jeden jedyny plemnik się przebił to musi być miliony innych plemników które będą wiercić w tej osłonce i pierwszy który przebije to jest ten szczęśliwy jedyny.
Dla mnie to była nowość 😜
Wiec jestem zdania że seksów powinny być kilka przed owulacja, one są ważniejsze niż w samym dniu owulacji 🙊
Choć wiadomo z jednego strzału, też się da zajsc
Tak, dlatego ja wolę więcej razy niż tylko raz, bo ten raz może być nawet niewystarczający...

Aaa zapomniałam dodać: 4 test owu negatywny 😳 pisałam już o tym na wątku czerwcowym…

Załączniki

• IMG_9606.jpg
    IMG_9606.jpg
    75,4 KB · Wyświetleń: 92
Powtórzę od razu w poniedziałek rano, no zobaczymy. Ale w sumie nie wiem na co liczyłam przy takich słabych kreskach :p
Wszystko będzie dobrze, sprawdź przyrost, bardzo wcześnie ją wyłapałas po prostu, na pewno kreska z kazdym dniem sciemnieje, beta skoczy o 200 czy 300% - prog masz komiczny ... wszędzie piszą by test zrobić dopiero w dniu miesiączki i tylko my takie niecierpliwe, a potem na zapas martwimy się.

reklama
Do góry