Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak serio to niech każdy mówi jak chceA jaki problem w pisaniu o przytulankach czy serduszkowaniu? Czy trzeba pisać tylko i wyłącznie seks? Omg, no bez jaj![]()
To akurat najłatwiej mi było zgadnąćA jaki problem w pisaniu o przytulankach czy serduszkowaniu? Czy trzeba pisać tylko i wyłącznie seks? Omg, no bez jaj![]()
nie no, można sobie pisać jak się chce, ale ja osobiście uważam to za śmieszne i tyleA jaki problem w pisaniu o przytulankach czy serduszkowaniu? Czy trzeba pisać tylko i wyłącznie seks? Omg, no bez jaj![]()
A ja widzę w tym problem.A jaki problem w pisaniu o przytulankach czy serduszkowaniu? Czy trzeba pisać tylko i wyłącznie seks? Omg, no bez jaj![]()
Hahaha dzieki a chciałam zrobić "zabawne" ale już narzekałam koedys ze te reqkcje wciskają mi się tak jak ja nie chce@krasulka5 co ci nie pasuje w moim komentarzu, że dałaś?
Ja rozumiem okres, humorki, hormony, ale weź wyluzuj ok? Ja też mam okres i jakoś żyje a nie tak pluję jadem na prawo i lewo....
![]()
Dodałabym jeszcze peak zwany pikiemRzeczywiście mogłybyśmy stworzyć staraczkowy słowniczek!
@ (vel: "małpa)
dupek
beta
dpo
dpt
IUI
IVF
monitoring
owu
owulaki
próg
sikacz
trzon
Tyle mi na spontanie przyszło do głowy...
Kto czegoś nie zna ??![]()
Oprócz tego dojdą mi zapewne wkrótce wszystkie sekrety in vitrowe ;-)
Nie no, nie czepiamy się :-) Ja bardziej sobie myślę, czy np. takiego lub innego określenia użyłybyśmy u lekarza.No nie obrażam się, nie ma o co
Po prostu bezsensu się takie uczepianie do innychTak samo, np. ja zawsze, od 16 lat dla mego męża jestem Misia i ja wręcz kocham to, jak on tak do mnie mówi
Po prostu niech każdy pisze jak uważa, a nie takie uczepianie się
Poza tym serduszkowanie, przytulanie się, dla mnie to uroczeTak samo seksić się, czy ekhm, pieprz
![]()
Też dla mnie spoko, wręcz można różnie nazwać tę czynnosć i nic nikomu do tego, krzywdy nikt tym nie robi
![]()