Co.ma.byc
Początkująca w BB
W teorii to miedzy jutro a poniedziałkiem (jeszcze po ciąży się różne cykle zdarzająA kiedy w teorii powinnaś mieć okres?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W teorii to miedzy jutro a poniedziałkiem (jeszcze po ciąży się różne cykle zdarzająA kiedy w teorii powinnaś mieć okres?![]()
Taki pik to trzeba koniecznie wykorzystaćA ja lecę z owulacja i drugi miesiąc podrząd gdzie pik jest tak pewny
Niestety mam popki i będę w domu po 23, a stary wstaje o 4, wiec nie wiem czy go wybudzę, ale korci mnie skorzystać
Za wszystkie kreseczki trzymam kciuki ! Jedziecie z tematem laseczki![]()
Może powtórzę, chociaż jakos no nie mam przeczuciaNo weź, my juz nakręcone i to pozytywnie![]()
Może powtórzę, chociaż jakos no nie mam przeczucia![]()
Nie! Żadnych negatywnych myśli !Powiem Ci, że ja od wczorajszego wieczora też mam jakieś same negatywne myśli![]()
Ja za to dzis tryskam humorem, nie czuje się kompletnie ciążowo i jakoś dziś mnie to nie dołuje...Powiem Ci, że ja od wczorajszego wieczora też mam jakieś same negatywne myśli![]()
Ale Ty nie możesz mieć negatywnych myśli, pęcherzyki ładnie rosły, to teraz tylko pozytywne myśliPowiem Ci, że ja od wczorajszego wieczora też mam jakieś same negatywne myśli![]()
I bardzo dobrzeJa za to dzis tryskam humorem, nie czuje się kompletnie ciążowo i jakoś dziś mnie to nie dołuje...
Ja teżNie! Żadnych negatywnych myśli !
Po co to tak ?!
Ja trzymam kciuki![]()
DziękujePrzykro mi
Oby z In vitro, poszło sprawnie i z sukcesem![]()