reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Używam go już bardzo długo, jak dla mnie najlepszy ze stosowanych dotychczas. Mam takie sianowate włosy, kiedyś miałam mocno kręcone ale wyprostowałam bo jak miałam do pasa to po umyciu ledwo uszy przykrywały, taki skręt. Prostuje sama średnio co pół roku, kupuje zestaw do brazylijskiego prostowania
Zestaw do brazylijskiego prostowania ? Na ile czasu starcza takie cos ? Robi się to samemu w domu ??? Jestem mega zaciekawiona a pierwszy raz słyszę 🤯 jesteś zadowolona z efektu ?

Słuchajcie u mnie dziś prawdopodobnie dzien owulacji a ja już najchętniej bym testowała, bo mam przeczucie, że jestem w ciąży 😂😂😂

Dziewczyny jakich podkładów używacie na codzień ? Ja na wyjścia mam Estee Lauder , ale na codzień jest dla mnie „ za ciężki „ , a te które testowałam mają bardzo słabe krycie ( niczym słaby krem Bb)

Zestaw do brazylijskiego prostowania ? Na ile czasu starcza takie cos ? Robi się to samemu w domu ??? Jestem mega zaciekawiona a pierwszy raz słyszę 🤯 jesteś zadowolona z efektu ?

Słuchajcie u mnie dziś prawdopodobnie dzien owulacji a ja już najchętniej bym testowała, bo mam przeczucie, że jestem w ciąży 😂😂😂

Dziewczyny jakich podkładów używacie na codzień ? Ja na wyjścia mam Estee Lauder , ale na codzień jest dla mnie „ za ciężki „ , a te które testowałam mają bardzo słabe krycie ( niczym słaby krem Bb)
Ja ostatnio kupiłam Eveline Cosmetics Selfie Time tak na spróbowanie i jest bardzo fajny 😀 Nie muszę używać korektora przy nim, także krycie oceniam pozytywnie 😀 Tani i dobry, zostanę z nim na dluzej 😁

Ja naczęściej używam bb missha kolor 21, teraz do mnie idzie YSL all hours, lubię Dior foreverskin ale ostatnio online nie było mojego koloru. Fenty nawilżający też był spoko. Na pewno nie polecam fenty matowego ani misshy fioletowej bo na twarzy u mnie po chwili wygląda jak ciastko tak się wysusza.

Zestaw z Kativy, samej maski keratynowej mi starcza na więcej razy ale tych szamponów i odżywki na raz, patrzyłam na allegro kosztuje 35 zł.
Robię sama w domu, tylko to czasochłonne i ręce bolą ale za to mniej kasy wydane bo raz prostowałam w salonie to płaciłam ponad 300 a to było jakieś 9 lat temu

Załączniki

• Screenshot_2025-11-01-19-07-02-75_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
    Screenshot_2025-11-01-19-07-02-75_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
    649,3 KB · Wyświetleń: 0
I powiem szczerze że bardziej zadowolona jestem z efektu niż jak mi robili w salonie, tylko potem też trzeba używać odpowiednich kosmetyków żeby efekt był dłuższy

Do góry