Lady Strejser
Fanka BB :)
My się od lat nie seksimy,gdy mam okresWez no pogon ta szyjke, ewentualnie sprawdzony seks lub biale spodnie![]()
No coś tam ruszyło - jutro 3dc to się rozkręci Niagara
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
My się od lat nie seksimy,gdy mam okresWez no pogon ta szyjke, ewentualnie sprawdzony seks lub biale spodnie![]()
Nie no tu juz bym mowila, ze pozytyw jest. To jednak inny typ kreski niz ta odcięta połówka na easyhome.Po 5 minutach sprawdziłam i mamy takie cos
Jestem mistrzem połowy kresek
Bede mistrzem tu na forum z połowa kreski i negatywną betą
Kurcze no tak nie przejmować się cóż za świetna radaNo czynnik męski kiepski bo 98% plemników ma zdeformowane główki; morfologia 2% prawidłowych ale 100% nieprawidłowych to deformacja główki i podejrzewali globozoospermie ale wszyscy mówili że póki co się nie przejmować. Ciężko się nie przejmować![]()
No mi za przeproszeniem lekarz męczy dupę inseminacja bo te 10% szans jest a to są trzy miesiące w plecy :|. Nie wiem on za wszelką cenę nie chce się spieszyć z in vitro i z rozszerzeniem badań. Ja wiem że my się krótko leczymy stosunkowo ale sporo badań można zrobić za wczasu i my je robimy na własną rękę bez zalecenia lekarza ja choćby usg jąder… no ale w każdym razie nie wiem teraz co robić. Nie chcę żadnej inseminacji, bo ja w to nie wierzę po prostu. Dla mnie strata czasu i pieniędzy. I teraz w tym miesiącu musimy powtórzyć badania nasienia.Kurcze no tak nie przejmować się cóż za świetna radau nas przy morfologii 2% od razu in vitro nikt nawet nie proponował inseminacji. Ale być może u Was wiedzą co robią mając cały obraz sytuacji i wszystkie wyniki i może inseminacja to jest to co pomoże i oby tak właśnie było
![]()
Kasa musi się zgadzać... najpierw zarobią na inseminacji, a potem na in vitro i chyba tylko o to chodzi skoro on nawet nie zleca żadnych badań, bo przecież nawet do inseminacji powinniście mieć porobione badania i jakąś diagnostykęA co dodam, my in vitro robilibyśmy i tak na własny koszt bo nie mamy ubezpieczenia w Polsce więc jakieś refundację czy coś czy załapanie się na program to nawet nie jest temat dla nas, robimy wszystko komercyjnie więc kompletnie nie rozumiem skąd ten opór żeby próbować jak najdłużej każdym sposobem wyłącznie z bezsensowną inseminacja
sto laaat, sto laaat @hermeng
Dużo zdrówka, dwóch kresek i pewnego awansu do Ekstraklasy![]()
No właśnie nie wiem bardzo ufałam temu lekarzowi ma super opinie tytuł doktora zajmuje się tym od lat i w ogóle ale bardzo mnie to wszystko martwi… nie wiem czy zmienić klinikę czy co teraz… in victa nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia, trzyma się tej gamety bo miałam dobre wrazenie… i zawsze mnie gdzieś wcisną… nie wiem też jakie badania powinniśmy zrobić… ja się naczytałam że naprawdę olać inseminacje i robić in vitro ICSIKasa musi się zgadzać... najpierw zarobią na inseminacji, a potem na in vitro i chyba tylko o to chodzi skoro on nawet nie zleca żadnych badań, bo przecież nawet do inseminacji powinniście mieć porobione badania i jakąś diagnostykę
A nie myśleliście nad zmianą lekarza?