reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

W ogóle to mogę po prostu do ciebie napisać na priv i cię podpytać o wszystko? Jestem dzisiaj zirytowana bo już zaczynam okres, i to ma być ostatni cykl przed inseminacja na którą mi szkoda życia… jak nie chcesz o tym rozmawiać to zrozumiem nie czuj się zobowiązana

reklama
Ale mi się akcja odwaliła. Siedzę sobie w pokoju,który remontujemy dla młodej, drapie farbę z paneli i słucham muzyki i znajoma (żona przyjaciela mojego męża) zaprosiła mnie na baby shower - gdzie przeczytałam te wiadomość to się rozpłakałam... Byłabym praktycznie w 5 mc ciąży teraz,gdyby nie ektopowa... I tak sobie teraz siedzę, patrzę przez smarki na wiaderka od farb i becze...

Ale mi się akcja odwaliła. Siedzę sobie w pokoju,który remontujemy dla młodej, drapie farbę z paneli i słucham muzyki i znajoma (żona przyjaciela mojego męża) zaprosiła mnie na baby shower - gdzie przeczytałam te wiadomość to się rozpłakałam... Byłabym praktycznie w 5 mc ciąży teraz,gdyby nie ektopowa... I tak sobie teraz siedzę, patrzę przez smarki na wiaderka od farb i becze...

Przykro mi 🫂
Pewnie też bym beczała po takiej wiadomości 😟

Przykro mi 🫂
Pewnie też bym beczała po takiej wiadomości 😟
Ja nie wiedziałam ,że to mnie aż tak dotknie. Niby już nie płaczę ukradkiem, niby wiedziałam ,że przecież nie będę wiecznie unikać ciężarówek wśród znajomych i w rodzinie ,przecież te dzieci się kiedyś urodzą - ich rodzice nie są winni tego,co mnie spotkało... Niby "jest wszystko ok"..niby...
No nic... Jakoś to przeboleje a na te imprezę chyba i tak nie pojadę (nie znam jeszcze żadnych szczegółów) bo jak to będzie w jakimś miejscu,gdzie mnie nie będzie stać na drinka to dziękuję bardzo... A wiem,że przyszła mama ma takie "luksusowe" koleżanki, szwagierkę itd...

W ogóle to mogę po prostu do ciebie napisać na priv i cię podpytać o wszystko? Jestem dzisiaj zirytowana bo już zaczynam okres, i to ma być ostatni cykl przed inseminacja na którą mi szkoda życia… jak nie chcesz o tym rozmawiać to zrozumiem nie czuj się zobowiązana
Jasne, pisz śmiało 🤗

Ja nie wiedziałam ,że to mnie aż tak dotknie. Niby już nie płaczę ukradkiem, niby wiedziałam ,że przecież nie będę wiecznie unikać ciężarówek wśród znajomych i w rodzinie ,przecież te dzieci się kiedyś urodzą - ich rodzice nie są winni tego,co mnie spotkało... Niby "jest wszystko ok"..niby...
No nic... Jakoś to przeboleje a na te imprezę chyba i tak nie pojadę (nie znam jeszcze żadnych szczegółów) bo jak to będzie w jakimś miejscu,gdzie mnie nie będzie stać na drinka to dziękuję bardzo... A wiem,że przyszła mama ma takie "luksusowe" koleżanki, szwagierkę itd...

Pamiętaj, że masz prawo czuć złość, żal, irytację i cała resztę negatywnych uczuć, to normalne 🫂
Niektórym coś łatwiej przychodzi niż innym, niestety takie jest życie ale to nie czyni nas egoistycznymi zołzami 🥹

Ale smiechłam z tej luksusowej szwagierki i koleżanek 🤣
Zawsze mogłabyś tam wejść i powiedzieć "Tu jest jakby luksusowo" 😅😁

reklama
Do góry