reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
@marietta2112 dzisiaj wywołała część Dziewczyn, to i ja zapytam @Peppcia co u Ciebie? 🥹❤️
Dziękuję za pamięć 😘🩷 dni lecą jak szalone 🙉 a ja razem z nimi 😄 dyskutuję sama ze sobą żeby w tym cyklu owulacja była później bo na seksy to ja jadę dopiero w niedzielę 😄🙈 także trzymajcie Dziewczyny kciuki aaaaa @kami1094 poproszę o wpisanie mnie z tej o to okazji na 22 😄

@Jane Doe ja bym nie rezygnowała z tego lekarza, ale z ciekawości skonsultowałabym w innej klinice. A ile on chce robić tych inseminacji? Może uda się z nim dogadać, że jedna i potem in vitro? Jestem zielona w tym temacie, więc może piszę bzdury, ale skoro on taki dobry to pewnie ma jakiś powód, że tak zaproponował.

@Paula. sz wywal resztę tych facelle. Jednak czytając Wasze posty zostanę przy ciążowych pinkach i owulakach facelle, bo chociaż mam już je przetestowane, że nie oszukują.
Ja się konsultowałam w in victa to on też mówił że minimum jedna inseminacje by spróbował bo to naprawdę miesiąc mnie nie zbawi a może wyjść, a mój lekarz chce 3 próbować. Nie wiem czy się zgodzi na jedną, w sumie czasowo to by było kiepsko, bo zaraz po nowym roku zacząć in vitro? Nie wiem czy to by się logistycznie dało zrobić… mąż mnie namówił żeby iść na konsultację jeszcze tutaj, może jakimś cudem od razu zaczniemy. A może się dowiem czegoś nowego. A może nie. No ale idziemy. 18.11 mamy tu wizytę. Może się dowiem jakichś mądrości których w Polsce nie słyszałam.

Dziewczyny glowy do góry 😊 tyle dzisiaj tu smutków czytam ze czuje sie winna ze jestem szczęśliwa 😅 nie smucmy sie tylko idźmy do przodu. Po cos to wszystko nas spotyka, żebyśmy byly tylko silniejsze ❤️
Cieszę się kochana ❤️
Też wierzę że wszystko jest po coś:) potem się jakoś poukłada może to jeszcze nie nasz czas :)
Poimprezuje chwilę dłużej poprostu 😂😂😂

Czasami mam wrazenie ze stres, mysli ktore nam towarzyszą i ta obsesja, która naturalnie nabylysmy w zwiazku ze staraniami prowadzą trochę do depresji. Skupiamy swoją uwagę tylko na jednej rzeczy, walczymy, cyklicznie przegrywamy i popadamy w doły. Inne zainteresowania odeszły gdzieś w bok i wlasciwie przez brak innych zainteresowań czym mamy sie jeszcze cieszyć? Glowy do góry, zle myśli na bok i idziemy do przodu!

Czasami mam wrazenie ze stres, mysli ktore nam towarzyszą i ta obsesja, która naturalnie nabylysmy w zwiazku ze staraniami prowadzą trochę do depresji. Skupiamy swoją uwagę tylko na jednej rzeczy, walczymy, cyklicznie przegrywamy i popadamy w doły. Inne zainteresowania odeszły gdzieś w bok i wlasciwie przez brak innych zainteresowań czym mamy sie jeszcze cieszyć? Glowy do góry, zle myśli na bok i idziemy do przodu!
Właśnie nie chciałabym aby mi życie uciekało gdzieś miedzy palcami bo się skupię tylko na jednym celu :)
Ale czasami ciężko się samemu otrząsnąć tylko się zafiksujemy na czymś i coś nam umyka

IMG_6196.jpeg

Tak na pocieszenie!

🌿Hermeneg sto lat 🥳

🌿Paula ech, no ja też tam widziałam kreskę. A to co wcześniej pisałam, że facelle oszukiwały dziewczyny to było o tych strumieniowych.
Ale kciuków nie puszczam

reklama
Do góry