reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Dajesz nadzieję,że cierpliwość i determinacja naprawdę popłacają ❤️ mam nadzieję,że niedługo będziesz tulić swój cud,tak bardzo wyczekany i wystarany ❤️chyba potrzebowałam takich wiadomości w tym miesiącu bo czułam że już nawet ta nadzieja u mnie wygasa z każdym miesiącem.
A trzona pamiętam 😅 chyba nawet był stosowany w formie czasownikowej "trzonowanie"😂
tak było! :D
Moja historia może dawać nadzieję, jednak zdaję sobie sprawę z tego, że też większość dziwczyn modli się, żeby nie być na moim miejscu nigdy, bo czekanie na ciążę 5 lat brzmi po prostu jak wyrok.
I życzę każdej z Was kochane, żebyście jak najszybciej ujrzały 2 kreski na testach!
Ja - stara wyga.

Ps. Te długie zasady, które wpisujecie na pierwszej stronie stowrzyłam między innymi JA 😅 ile się niegdyś kresek naprowadziłam 🥰

reklama
Moja historia może dawać nadzieję, jednak zdaję sobie sprawę z tego, że też większość dziwczyn modli się, żeby nie być na moim miejscu nigdy, bo czekanie na ciążę 5 lat brzmi po prostu jak wyrok.
I życzę każdej z Was kochane, żebyście jak najszybciej ujrzały 2 kreski na testach!
Ja - stara wyga.

Ps. Te długie zasady, które wpisujecie na pierwszej stronie stowrzyłam między innymi JA 😅 ile się niegdyś kresek naprowadziłam 🥰
Ja miałam tylko jeden biochem w kwietniu 22.od tego czasu totalnie nic.zadnej bety innej niż <2.3.teraz po roku takich intensywnych starań opadłam z sił kładąc sobie do głowy że coś się musiało zesrać i nic się tam nigdy nie zadzieje.wiem,że u Ciebie po biochemie też dluuugo nie było nic.naprawde dało mi to iskrę nadziei,że być może jakąś inną drogą u mnie też kiedyś coś się zadzieje ❤️

Ja - stara wyga.

A ja uważam, ze takie osoby jak Ty powinny moc jak najbardziej sie tu odezwać. Tym bardziej wspolautorka zasad 😘
Tak jak @poziomkowa00 napisała daje to nadzieję na happyend też nam 🥰

Ja miałam tylko jeden biochem w kwietniu 22.od tego czasu totalnie nic.zadnej bety innej niż <2.3.teraz po roku takich intensywnych starań opadłam z sił kładąc sobie do głowy że coś się musiało zesrać i nic się tam nigdy nie zadzieje.wiem,że u Ciebie po biochemie też dluuugo nie było nic.naprawde dało mi to iskrę nadziei,że być może jakąś inną drogą u mnie też kiedyś coś się zadzieje ❤️
Tak, ja miałam biochema takiego, że nawet ciężko mi go liczyć, bo beta osiągnęła zawrotne 8. A to było w grudniu 2022 chyba. Więc no 3 lata minęły od tego, po drodze ani jednej ciąży. Dlatego nawet jak ta ciąża się nie utrzyma, to cieszę się, że mój organizm jest w ogóle zdolny do implantowania, bo już myślałam, że nie.

Tak, ja miałam biochema takiego, że nawet ciężko mi go liczyć, bo beta osiągnęła zawrotne 8. A to było w grudniu 2022 chyba. Więc no 3 lata minęły od tego, po drodze ani jednej ciąży. Dlatego nawet jak ta ciąża się nie utrzyma, to cieszę się, że mój organizm jest w ogóle zdolny do implantowania, bo już myślałam, że nie.
Trzeba być dobrej myśli,trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i życzę ci bardzo nudnych 9 miesięcy 🥰

Ze mnie to koneser żadny, zawsze białe półwytrawne lub wytrawne i uwaga: rozcienczone wodą bo za mocne🫣 i to tak pół na pół wino i woda.
Za to ja bardzo lubię whisky z colą - dla niektórych to profanacja 😂
Podpytam jeszcze innych lekarzy ale moim zdaniem za szybko ciało żółte wygasa 🤔
Ja mam w domu luteinę dopochwową ale wolę duphaston przy moich dyżurach. Warto spróbować bo nie zaszkodzi się. O receptę bede dzwoniła na teleporadę.

W ogóle tutaj jest tyle dziewczyn nowych, że chyba powinnam się przywitać 😁
Na kreskach jestem od sierpnia ale we wrześniu miałam biochemiczną więc chciałam odpocząć od forum. Mam dwóch synów 11 i 13 lat, lat 38. Staramy się o 3 bączka teraz 4 cykl 🙂
Jestem położną więc tym razem starania są dla mnie trudne bo serce aż się rwie 🥹
Witaj w naszym gronie 😊 Położna piękny zawód, a pracujesz na porodówce, neonatologii czy gdzie 😊 ?
Dziewczyny byłam dziś na monitoringu🥹 mam pęcherzyk w końcu na lewym jajniku 🥹 dostałam zastrzyk i mamy działać dziś jutro i pojutrze 🥹 czy się uda czy nie ale jestem poprostu szczęśliwa że w końcu mam na lewym jajniku pęcherzyk
Kciuki ogromne! 🥰

---
@Hermeneg spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim spełnienia tego najważniejszego marzenia ☺️

Dobry wieczór laski:)
Ja rozpoczynam dni płodne a ze mam bana to stwierdziłam że będę zazerać surowe sushi i z tej okazji otworzę szampana 😀
A co coś mi się należy od życia skoro nie bąbelek teraz to inne atrakcje muszą być 😀😀
I ta cudowna myśl ze długi weekend przed nami :)

Dobry wieczór laski:)
Ja rozpoczynam dni płodne a ze mam bana to stwierdziłam że będę zazerać surowe sushi i z tej okazji otworzę szampana 😀
A co coś mi się należy od życia skoro nie bąbelek teraz to inne atrakcje muszą być 😀😀
I ta cudowna myśl ze długi weekend przed nami :)
Oczywiście! Ja sobie pozwoliłam na to wspomniane whisky z colą 😁

reklama
„Trzonowanie” cale szczescie ze zeszlo, bo w glowie mam jednak totalnie cos innego 😂 wulgarnie rzecz ujmujac, trzonowanie to co najwyzej w owulacje 😂

@LadyCaro chyba jednak Cie przyciagnelysmy, bo wywolywana bylas ostatnio! Swietne wiadomosci i obys miala mega nudne 9 miesiecy! :)

Do góry