reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

No oczywiście że ciągnie i już jadłam śledzie 🤣🤣🤣 z jednej strony mam z tego niezły ubaw ale z drugiej to poza tymi 2 zarodkami, z których jeden jest już u mnie to raczej koniec naszych starań 😐
Wyczuwam proszenie sie o laczka! :D prosze pesymizm zostawic za rogiem, nawet tak nie myslec! Zreszta, co ja tam pierdziele! My tylko dla formalnosci czekamy na test, bo to musi sie juz teraz udac! 🤞

reklama
Doszlam w swoim zyciu do etapu, w ktorym rozumiem dlaczego kolacje w szpitalach daja o 18 😂 przeciez 20 to ja juz bym szla spac 😂

Kurczę, to po ciąży chyba te owulacje szybciej jednak mam. A faza lutealna trochę dłuższa. No, ale fajnie, że wyszedł dziś pozytywny, bo mi to trochę rozjaśnia sytuację na przyszły cykl.

🌿Dorka co za wspaniałe wiadomości 😍 wyjątkowo wywołujemy zbiorowo Twój okres 🤪

🌿Izka91 niech Kropek zostanie 🥹 kiedy planujesz robić test?

🌿niecierpliwamatka kciuki za nowy plan tego lekarza!

W jakim Ty szpitalu leżałaś, że kolacja o 18 🙄 w większości kolacja jest o 17 🤣
A bo to zalezy od oddzialu i jak daleko jest polozony od kuchni 😂 te wyzsze pietra dostaja pozniej, zwykle pamietam tak 17:40-18, ale rekordowo moja babcia kiedys dostala o 16, cukrzyca, wiec wiadomo ze tak dlugich przerw do sniadania o 9 (🙄) nie mozna miec, wiec miala szczescie, ze ja dokarmialismy, zeby kolo 20 cos zjadla :D swoja droga wtedy zobaczylam jakie to jest cchore - 6 rano insulina, wiec cukier spada mega, a sniadanie o 9 👏 logika i to w szpitalu…

Wyczuwam proszenie sie o laczka! :D prosze pesymizm zostawic za rogiem, nawet tak nie myslec! Zreszta, co ja tam pierdziele! My tylko dla formalnosci czekamy na test, bo to musi sie juz teraz udac! 🤞
Proszę nie bić być może (daj Boże) ciężarnej 😁
Nadzieje mam wielką
Czemu koniec, to chyba nie jest Wasza 4 procedura?
Niestety czwarta, z trzeciej podobnie jak pierwszej nie mieliśmy zarodków. Nie pisałam na forum bo był to dla nas ogromny cios i w sumie byłam obrażona na cały świat.

reklama
A bo to zalezy od oddzialu i jak daleko jest polozony od kuchni 😂 te wyzsze pietra dostaja pozniej, zwykle pamietam tak 17:40-18, ale rekordowo moja babcia kiedys dostala o 16, cukrzyca, wiec wiadomo ze tak dlugich przerw do sniadania o 9 (🙄) nie mozna miec, wiec miala szczescie, ze ja dokarmialismy, zeby kolo 20 cos zjadla :D swoja droga wtedy zobaczylam jakie to jest cchore - 6 rano insulina, wiec cukier spada mega, a sniadanie o 9 👏 logika i to w szpitalu…

Leżałam teraz w sierpniu na endokrynologii, tam z góry wszyscy dostają dietę cukrzycową... No, ale tak posiłek za posiłkiem, Panie z sali dostają takie "fajniejsze" posiłki, ser żółty jogurty itp, a ja 3 dni z rzędu ta sama wędlina na śniadanie i kolację i nagle podsłuchałam że ja mam oprócz tego, że z góry narzuconą cukrzycową to jeszcze bezmleczną dietę 😂 niewiadomo skąd 🤦 mieli to zmienić, ale do końca mojego pobytu nic się nie zmieniło, dobrze, że mój chłop był uparty i mimo, że nie chciałam to zapakował mi całkiem niezłą wałówkę 😂

Do góry