reklama
Lady Strejser
Fanka BB :)
Mój już kilka razy ograniczał, rzucał ale zawsze wracał do nałogu. Niby nie pali jakoś dużo ale pali - ja się nie czepiam bo sama popalamWitam się ❤
Matko, jaką miałam wczoraj migrenę calutki dzieńPrzespałam część imprezy u teściów bo powiedzieli żebym się nie męczyła tylko poszła sie położyć do nich do sypialni.
Dzisiaj na szczęście lepiej ale boję się, że migrena wróci bo lubi tak jeszcze przed okresem mnie nawiedzić na dobicie
Moǰ mąż znowu pali ale tak myślałam, że z jego palącym bratem na imprezie nie wytrzymieNie odzywam się do niego na ten temat ale będę go obserwowała!
![]()
Miej na niego oko
Hermeneg
Bonprix, ale zalezalo mi na pizamie ze sciagaczami w spodniach, bo nie lubie luznych
To najgorszy etap rzucania, gdzie ma sie impreze i palacych ludzi wokol, ale maz faktycznie do obserwacji![]()
Na migrene proponuje dzien w lozku, zwlaszcza, ze pogoda nie zacheca, przejechalam sie dzisiaj po bulki na rowerze i byl dramat, nie dosc ze mzawka, mgla to jeszcze zimno jak… ale mam do przejechania gora z 500 m, myslalam ze ducha wyzione, to jaka zadyszke dostalam to dramat jakis.. przeciez ja kilometry na rowerze robilam :/ takze pogoda nie zacheca do aktywnosci![]()
Rzuciłam okiem i nic mnie nie urzekło ale dziękuję za info
Mam wrażenie, że od wczoraj nie robię nic innego tylko leżę właśnie przez ten ból głowy ale co mi innego pozostaje
Może się zdrzemnę
Hermeneg
Mój już kilka razy ograniczał, rzucał ale zawsze wracał do nałogu. Niby nie pali jakoś dużo ale pali - ja się nie czepiam bo sama popalam
Miej na niego oko![]()
Oko będę miała na pewno ale rzucić za niego nie dam rady, eh
Kaalaa
Mnie urzekla tylko jedna, troche jak swiateczny dres, ale jak byk napisali pizamaRzuciłam okiem i nic mnie nie urzekło ale dziękuję za info
Mam wrażenie, że od wczoraj nie robię nic innego tylko leżę właśnie przez ten ból głowy ale co mi innego pozostaje
Może się zdrzemnę![]()
I dobrze! Lez! Niech maz w ramach pokuty teraz podsuwa tylko herbbatki
Lady Strejser
To jest to - sam musi chciećOko będę miała na pewno ale rzucić za niego nie dam rady, eh![]()
niecierpliwamatka
A ja siedzę i pakuje kalendarze adwentowe dla rodziny... Odpręża mnie pakowanie prezentów. Trochę mniej myślę, włączyłam w tle serial i włączyłam słuchawki więc jakoś się trochę zrelaskowalam, ale teraz musiałam przerwać zabawę bo pralka domaga się uwagi;p
Hermeneg
A ja siedzę i pakuje kalendarze adwentowe dla rodziny... Odpręża mnie pakowanie prezentów. Trochę mniej myślę, włączyłam w tle serial i włączyłam słuchawki więc jakoś się trochę zrelaskowalam, ale teraz musiałam przerwać zabawę bo pralka domaga się uwagi;p
Zrobiłaś sama czy kupiłaś gotowce?
Szukam jakiegoś dla Siostry i dla samej siebie ale sama nie wiem z czym bym chciała
Jane Doe
Ja kupiłam już bilety do Polski wczoraj jak już oficjalnie mam okres, to wiem w jakie dni muszę być na monitoringu i skorzystam z okazji i pójdę do sinsaya i chyba też wezmę świąteczne pidżamki. Tak mi o tym sinsayu nagadałyście że przejrzałam stronę nie wiem jak ja się spakujeMnie urzekla tylko jedna, troche jak swiateczny dres, ale jak byk napisali pizamaa mam zamiar caly grudzien chodzic wylacznie w pizamie swiatecznej w domu, wiec wzielam 2 te same
I dobrze! Lez! Niech maz w ramach pokuty teraz podsuwa tylko herbbatki![]()
reklama
niecierpliwamatka
Sama. Dla męża jestem w połowie, dla córki za połowa.Zrobiłaś sama czy kupiłaś gotowce?
Szukam jakiegoś dla Siostry i dla samej siebie ale sama nie wiem z czym bym chciała![]()