reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Witam się ❤

Matko, jaką miałam wczoraj migrenę calutki dzień ☹️ Przespałam część imprezy u teściów bo powiedzieli żebym się nie męczyła tylko poszła sie położyć do nich do sypialni.
Dzisiaj na szczęście lepiej ale boję się, że migrena wróci bo lubi tak jeszcze przed okresem mnie nawiedzić na dobicie 😅

Moǰ mąż znowu pali ale tak myślałam, że z jego palącym bratem na imprezie nie wytrzymie 😅 Nie odzywam się do niego na ten temat ale będę go obserwowała! 🤣
Mój już kilka razy ograniczał, rzucał ale zawsze wracał do nałogu. Niby nie pali jakoś dużo ale pali - ja się nie czepiam bo sama popalam 😱🫣
Miej na niego oko 😉

Bonprix, ale zalezalo mi na pizamie ze sciagaczami w spodniach, bo nie lubie luznych :D

To najgorszy etap rzucania, gdzie ma sie impreze i palacych ludzi wokol, ale maz faktycznie do obserwacji :D 😂

Na migrene proponuje dzien w lozku, zwlaszcza, ze pogoda nie zacheca, przejechalam sie dzisiaj po bulki na rowerze i byl dramat, nie dosc ze mzawka, mgla to jeszcze zimno jak… ale mam do przejechania gora z 500 m, myslalam ze ducha wyzione, to jaka zadyszke dostalam to dramat jakis.. przeciez ja kilometry na rowerze robilam :/ takze pogoda nie zacheca do aktywnosci 😂

Rzuciłam okiem i nic mnie nie urzekło ale dziękuję za info 🥹🫶🏻

Mam wrażenie, że od wczoraj nie robię nic innego tylko leżę właśnie przez ten ból głowy ale co mi innego pozostaje 🤣🤣
Może się zdrzemnę 🥹

Rzuciłam okiem i nic mnie nie urzekło ale dziękuję za info 🥹🫶🏻

Mam wrażenie, że od wczoraj nie robię nic innego tylko leżę właśnie przez ten ból głowy ale co mi innego pozostaje 🤣🤣
Może się zdrzemnę 🥹
Mnie urzekla tylko jedna, troche jak swiateczny dres, ale jak byk napisali pizama 😂 a mam zamiar caly grudzien chodzic wylacznie w pizamie swiatecznej w domu, wiec wzielam 2 te same 😂

I dobrze! Lez! Niech maz w ramach pokuty teraz podsuwa tylko herbbatki :D

A ja siedzę i pakuje kalendarze adwentowe dla rodziny... Odpręża mnie pakowanie prezentów. Trochę mniej myślę, włączyłam w tle serial i włączyłam słuchawki więc jakoś się trochę zrelaskowalam, ale teraz musiałam przerwać zabawę bo pralka domaga się uwagi;p

A ja siedzę i pakuje kalendarze adwentowe dla rodziny... Odpręża mnie pakowanie prezentów. Trochę mniej myślę, włączyłam w tle serial i włączyłam słuchawki więc jakoś się trochę zrelaskowalam, ale teraz musiałam przerwać zabawę bo pralka domaga się uwagi;p

Zrobiłaś sama czy kupiłaś gotowce? 🥹
Szukam jakiegoś dla Siostry i dla samej siebie ale sama nie wiem z czym bym chciała 😅🤣

Mnie urzekla tylko jedna, troche jak swiateczny dres, ale jak byk napisali pizama 😂 a mam zamiar caly grudzien chodzic wylacznie w pizamie swiatecznej w domu, wiec wzielam 2 te same 😂

I dobrze! Lez! Niech maz w ramach pokuty teraz podsuwa tylko herbbatki :D
Ja kupiłam już bilety do Polski wczoraj jak już oficjalnie mam okres, to wiem w jakie dni muszę być na monitoringu i skorzystam z okazji i pójdę do sinsaya i chyba też wezmę świąteczne pidżamki. Tak mi o tym sinsayu nagadałyście że przejrzałam stronę nie wiem jak ja się spakuje 🫣 pewnie się obkupię znowu. Kolejne małpki lubelskie dowiozę do kolekcji, co by mi ovitrelle chłodziły w podróży w torbie termicznej, może tym razem wezmę jakiś bardziej fikuśny smak niż wiśniowy, zastanawiam się czy da się to do jakiegoś ciasta dać czy do kremu może orzechowy czy coś

reklama
Do góry