reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
A ja uwielbiam pakować w papier, wiązać wstążki i przyklejać ozdobne kokardki 🥹
Od godziny przeglądam różne strony i zastanawiam się co by tu jeszcze zamówić, mąż zgodził się na bieżnik świąteczny na stół i nawet nie kręcił nosem więc przemycę coś jeszcze 😎😍
W takich momentach korzystam, ze sie zgadza 😂 ale dzisiaj tez zapowiedzialam, ze jutro wycieczka sinsay i pepco, wczoraj dorwalam takie spore krasnale czerwone w jysku za 12.5 😂
Właśnie pamiętam, że dziewczyny pisały o fałszywych cieniach na easy home - dlatego nie ufam tym testom. Zobaczymy wieczorem / jutro rano , nie chce się nastawiać. Mam jutro plan jechać do rossmanna po farbę do włosów bo ostatnio narobiłyście mi ochotę na farbowanie a ja mam tyle siwych , że muszę to jakoś ukryć. Ostatnio u fryzjera siedziałam 5 h a nie mam teraz czasu, żeby tyle siedzieć więc spróbuję poeksperymentować sama 😂 jak będę w rossku to złapie pinka żeby mieć jakiś odnośnik ☺️
Jutro tez podbijam na rossman, wkurzyly mnie ostatnio tymi ladnymi wlosami 😂 wiec jutro lub we wtorek pofarbuje 😂

Cześć wszystkim 😊
Pod dłuuuugiej przerwie ponownie zalogowałam się na forum ... głównie dlatego, że planujemy z mężem kolejne dziecko i pomyślałam, że fajnie byłoby mieć towarzystwo 😉
Mam już dwójkę dzieci, córeczka prawie 4 latka i synek 2.
Dopiero zaczynamy starania wiec chętnie Was poznam i dołączę do wątku. ❤️
Zapisuje się na nestowanie 15.11
Jednocześnie życzę powodzenia dziewczyny w tym cyklu 💪

Ja zawsze zostawiałam kupno prezentów na ostatnią chwilę, a tym razem postanowiłam, że zacznę szybciej i już mam prezenty dla niektórych osób 😁
Ja to samo , głównie zabawki bo w tamtym roku w listopadzie polowałam na lalkę - cena w grudniu była x2 .
U mnie tak samo - mam bardzo dużą rodzinę więc kupujemy tylko dzieciom. U męża za to kupuje się wszystkim.

Dziewczyny siknęłam ponownie , ten test z rana to raczej testowa bo teraz nic nie widzę.
IMG_3242.jpeg

Cześć wszystkim 😊
Pod dłuuuugiej przerwie ponownie zalogowałam się na forum ... głównie dlatego, że planujemy z mężem kolejne dziecko i pomyślałam, że fajnie byłoby mieć towarzystwo 😉
Mam już dwójkę dzieci, córeczka prawie 4 latka i synek 2.
Dopiero zaczynamy starania wiec chętnie Was poznam i dołączę do wątku. ❤️
Zapisuje się na nestowanie 15.11
Jednocześnie życzę powodzenia dziewczyny w tym cyklu 💪
Rozgość się , cieszymy się że jesteś z nami 😍

Ja to samo , głównie zabawki bo w tamtym roku w listopadzie polowałam na lalkę - cena w grudniu była x2 .
U mnie tak samo - mam bardzo dużą rodzinę więc kupujemy tylko dzieciom. U męża za to kupuje się wszystkim.

Dziewczyny siknęłam ponownie , ten test z rana to raczej testowa bo teraz nic nie widzę.
Zobacz załącznik 1727205
Ja jestem walnięta i jakiś mikro ślad widzę ale to testowa raczej 😞
Może jutro rano i we wtorek będzie widać, jeżeli to TO :) 🤞🏼

reklama
W takich momentach korzystam, ze sie zgadza 😂 ale dzisiaj tez zapowiedzialam, ze jutro wycieczka sinsay i pepco, wczoraj dorwalam takie spore krasnale czerwone w jysku za 12.5 😂

Jutro tez podbijam na rossman, wkurzyly mnie ostatnio tymi ladnymi wlosami 😂 wiec jutro lub we wtorek pofarbuje 😂

My jutro podbijamy do Dealza 🥹

Do Rossmanna też bym chciała ale nie wiem co na to mój mąż 🤣🤣

Do góry