Cukierkowa26
Zaangażowana w BB
Uuu odważnieJa „ oglądam „obecność 4 …Sama
nie wiem dlaczego sobie to zrobiłamchociaż oglądanie w tym momencie to takie duże słowo
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Uuu odważnieJa „ oglądam „obecność 4 …Sama
nie wiem dlaczego sobie to zrobiłamchociaż oglądanie w tym momencie to takie duże słowo
![]()
Co robisz na paznokciach? Ja jutro będę robić. A zara włączę na netflixie dokument o seryjne morderczyniPlamienie, plamienie się zaczęło! No to końcu, bo już się stresować zaczęłam, że będzie przesunięcie jeszcze większe. Ja właśnie najedzona jak świnka postanowiłam, że dziś zamienię stylizacje na paznokciach! Trzeba wykorzystać wolny sobotni wieczór.
Około 4-6 miesięcy, zależy jak się przyłożę do robotyDługo utrzymuje Ci się efekt?![]()
Ja „ oglądam „obecność 4 …Sama
![]()
Około 4-6 miesięcy, zależy jak się przyłożę do roboty![]()
Tez robie o lat na tym zestawie jak sie czlowiek porzadnie przylozy i doprostuje jak trzeba to raz na rok robie calosc, a raz na pol roku „odrost” czyli te, ktore odrosna, a nie byly pokryte, zeby od skory glowy sie nie krecilo, ale minusem, ktory obserwowalam, jesli zrobi sie na ciemnych farbowanych wlosach to prostowanie rozjasnia bardzo, trzeba miec w glowie, ze lepiej wyprostowac w piatek, a w niedziele po ponownym umyciu nalozyc farbeZestaw z Kativy, samej maski keratynowej mi starcza na więcej razy ale tych szamponów i odżywki na raz, patrzyłam na allegro kosztuje 35 zł.
Robię sama w domu, tylko to czasochłonne i ręce bolą ale za to mniej kasy wydane bo raz prostowałam w salonie to płaciłam ponad 300 a to było jakieś 9 lat temu
Czyli albo seks albo biale spodnie tak?Plamienie, plamienie się zaczęło! No to końcu, bo już się stresować zaczęłam, że będzie przesunięcie jeszcze większe. Ja właśnie najedzona jak świnka postanowiłam, że dziś zamienię stylizacje na paznokciach! Trzeba wykorzystać wolny sobotni wieczór.
Jeżeli włosy są zniszczone wtedy trzeba zmniejszyć temperaturę prostownicy do max 200°Wow ale mnie zainteresowałaś. To się nadaje na bardzo zniszczone włosy?
Dokładnie, mam czarne włosy i ściąga to kolor więc trzeba farbować, wiadomo nie od razuTez robie o lat na tym zestawie jak sie czlowiek porzadnie przylozy i doprostuje jak trzeba to raz na rok robie calosc, a raz na pol roku „odrost” czyli te, ktore odrosna, a nie byly pokryte, zeby od skory glowy sie nie krecilo, ale minusem, ktory obserwowalam, jesli zrobi sie na ciemnych farbowanych wlosach to prostowanie rozjasnia bardzo, trzeba miec w glowie, ze lepiej wyprostowac w piatek, a w niedziele po ponownym umyciu nalozyc farbeprzy jasnych wlosach tego nie ma, ale to jak niszczylam wlosy prostownica, a tu raz na pol roku, to nie ma porownania
Czyli albo seks albo biale spodnie tak?![]()
Ja w trakcie lubię oglądać chirurgów, tak, to będzie już chyba 10sezon, ale trudno .. dawno się w wątku pogubiłam bo oglądam jeden odcinek czasem dwa w miesiącu;o a zrobię francuski ze srebrnym akcentem albo rozmyty, jeszcze nie wiem. Ale coś z białą końcówka.Co robisz na paznokciach? Ja jutro będę robić. A zara włączę na netflixie dokument o seryjne morderczyni