LadyCaro
Aktywna w BB
spoko, też się zbliżyłam do granicy obłędu już parę lat temu, ale chyba jeszcze jakoś ciągnęU nas 2.5 ale już się zbliżam naprawdę do granicy obłędu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
spoko, też się zbliżyłam do granicy obłędu już parę lat temu, ale chyba jeszcze jakoś ciągnęU nas 2.5 ale już się zbliżam naprawdę do granicy obłędu![]()
DziękujęA ja ci gratuluję bo pamiętam twój sen sprzed kilku dni
Ja też, dopiero jakoś ostatnio czytając fora i grupy się dowiedziałam o takich sytuacjach.Absolutnie oburza mnie to że tak działa ten program że nie można samemu doplacic… nie wiedziałam o tym…
Haha zaśmiałam się, sny są zawsze na odwrót znaczy że u ciebie wszystko będzie w porządku a piesek będzie miał sie dobrzeDziękuję
Kolejnej nocy za to śnił mi się mój pies który był rozszarpany przez dzika…
Kto ustala scenariusze tych snów??![]()
spoko, też się zbliżyłam do granicy obłędu już parę lat temu, ale chyba jeszcze jakoś ciągnę![]()
narazie udało się zrobić ogromny krok, ale nie wiadeomo co będzie dalej...Ale Tobie się w końcu udało
Jednak nie znaczy to, że uda się wszystkim chociaż fajnie by było mieć taką pewność.
narazie udało się zrobić ogromny krok, ale nie wiadeomo co będzie dalej...
Chyba jak zobaczę USG to w ogóle uwierzę w to, że coś ruszyło.
Dziękuję, odebrałam to po prostu jako taki atak trochę, może nad wyraz
Uważam się za bardzo empatyczną osobą i też dość wrażliwą, więc stąd też moja reakcja z wyrzutami sumienia. Moja empatia sięga takiego zakresu, że zaglądam co jakiś czas co u dziewczyn, które kiedyś były ze mną na kreskach lub znam ich historię z innych wątków, jest w nich również tu obecna LadyCaro, która wiem ile przeszła.
Za każdą z Was trzymam kciuki tak ogromne i mam nadzieje, że każda ujrzy te wyczekane dwie kreski![]()
Nie pytaj ile zjadlam juz kuleczek marcepanowych z edycji swiatecznejWłaśnie mi wyskoczyło na fejsiku, że w Biedrze są już rureczki o smaku cynamonowym, pomarańczowym i kuleczki korzenne. Matko, czy ja mam silną wolę czy nie mam?![]()