Hermeneg
Fanka BB :)
Nie pytaj ile zjadlam juz kuleczek marcepanowych z edycji swiatecznej![]()
To marcepanowe też są?
Gdybym kupiła marcepanowe dla męża to pierniczkowe byłyby tylko dla mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie pytaj ile zjadlam juz kuleczek marcepanowych z edycji swiatecznej![]()
To jest wyzsza matematyka, tego tak nie ogarnieszTo marcepanowe też są?
Gdybym kupiła marcepanowe dla męża to pierniczkowe byłyby tylko dla mnie![]()
Jestem! Melduję się!No i jest zguba! Moja blizniaczka do testowania!![]()
Absolutnie to nie było do Ciebie. Chyba od następnego razu będę z grubej rury walić nickami, bo zawsze czują się urażeni ci co nie powinni (coś o tym wiesz @93kora co?Dziękuję, odebrałam to po prostu jako taki atak trochę, może nad wyraz
Uważam się za bardzo empatyczną osobą i też dość wrażliwą, więc stąd też moja reakcja z wyrzutami sumienia. Moja empatia sięga takiego zakresu, że zaglądam co jakiś czas co u dziewczyn, które kiedyś były ze mną na kreskach lub znam ich historię z innych wątków, jest w nich również tu obecna LadyCaro, która wiem ile przeszła.
Za każdą z Was trzymam kciuki tak ogromne i mam nadzieje, że każda ujrzy te wyczekane dwie kreski![]()
Nie wiem czy mam kliknąć zabawne czy to, że to kochamAbsolutnie to nie było do Ciebie. Chyba od następnego razu będę z grubej rury walić nickami, bo zawsze czują się urażeni ci co nie powinni (coś o tym wiesz @93kora co?), a od osób, do których kierowane są te wszystkie eseje najczęściej odbijają się jak od ściany.
Żeby wybrzmiało: absolutnie nikt nie życzy nikomu zasiadania na kreskach długo. @Dorka66 napisała to dokładnie w punkt.![]()