Hermeneg
Fanka BB :)
Dzisiaj jesteś wybitnie przeciwko mnie!
Udam, że tego nie widzę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Rozpierducha Cie ominelaDobra o co chodzi ?
Bo ja się nie udzielam ostatnio
Czekam na okres 29 dziś cyklu ,jeśli do piątku nie dostanę skontaktuje sie z moim piczkologiem
Popieram!Chciałam jeszcze napisać, że komisyjnje @LadyCaro może tutaj pisać i nie przyjmuję sprzeciwów.
To jest nasz przykład, że jak się podnosić z kolan, to na tron.![]()
Ja już również pasuję, bo człowiek intencje ma dobre, a kto chce i tak odbierze po swojemu.Mi się nie chce już pisać wywodów ale wydaje mi się że niektóre odbierają to zbyt personalnie, a nie powinny. Jeśli myślicie że te żale były do was to prawdopodobnie nie były do was. I część z was zareagowała bardzo empatycznie, co naprawdę aż chwyta za serce, bo to tylko pokazuje ją bardzo wam zależy na ludziach wkoło.
Mi jest wszystko jedno jak zarządzicie wątkiem, ja się dostosuje do zasad bo za krótko tu jestem żeby mówić co i jak.
Mniammmmm.. ja zawsze jestem otwarta na nowe smaki więc poproszęMam czekoladę do picia o smaku piernikowym, jakby któraś miała ochotę to podaję️
![]()
Z plusów to mamy dziś poniedziałko-środę wobec czego za dwa dni powitamy weekend. Pomogłam?Dziewczyny, pomijam Wasze dzisiejsze dyskusje bo wiem, że to nadmiar hormonów, za mało serduszek i za dużo frustracji ale urwał nac, niech że ktoś coś powie dziś miłego, pokaże mi jakieś plusy tego poniedziałko-srodowego dnia bo oszaleje!!!!
Nie! Ja mowie kurde nie! Nie ma odchodzenia, nie ma kurde tak no! Wszystkie wiemy i widzimy od poczatku, ze droga przez ktora przechodzisz jest ciezka, wyboista, pod gorke… i mysle ze serio nikt personalnie do Ciebie nie uderzal, wiec bardzo ladnie uprzejmie proszeO.
I tutaj właśnie uważam że chyba z ciężkim sercem ale wypada się z Wami pożegnać. Od początku czułam się tu nietolerowana przez to że mam jedno dziecko choć opowiadałam jedynie o trudach które przeszłam, mając nadzieję że motywuje tym dziewczyny. Może to kogoś uraziło. Jeśli tak to przepraszam. Wielokrotnie mówiłam, że wiem że inaczej się człowiek czuje starając o drugie ale jednak porównywalnie bo droga wyboista. W moim przypadku niestety też psychika siada wiedząc ile mnie czeka. Wtedy walcząc nie miałam świadomości jak będzie ciężko teraz już wiem więc w tym sensie uważam nawet że jest trudniej.
Jedyne co to próbowałam Was wspierać mówiąc byście nie miały oporów korzystać z pomocy bo później takie długoletnie starania odbijają się na psychice. A chciałbym by każda z Was kiedy w końcu się uda była szczęśliwa a nie przepełniona lękiem.
Mimo wszystko (nie będę wymieniać z nicka) wielokrotnie odczułam że tu nie ma miejsca dla mnie. A dziś się przelało bo odczułam to dobitnie.
Fakt. Macie rację że może trzeba by było stworzyć wątek (kto wie, może nawet prywatny) dla starczek które mają problemy od dłuższego czasu gdzie ciągnąłby się z miesiąca na miesiąc ale nie było by zamętu. Zakładanie osobno dla mam a osobno dla starających się o pierwsze jest już trochę daleko idące ale jeśli to taki problem to też moglibyście tak zrobić. W innym wypadku zawsze będą tu wpadać dziewczyny "Hej, sprawdźcie mi test" bo nikt nie czyta tych regulaminów. A inne zawsze będą się zastanawiać czy coś złego nie napisały, albo nikogo nie uraziły tym że mają już dziecko.
Ja już się pogubiłam czy mi tu wolno być czy nie. Więc chyba dla świętego spokoju czas się pożegnać.
Życzę Wam wszystkim upragnionych dwóch Kresek. Bez względu czy staracie się o pierwszą czy czwartą ciążę.![]()
Osz w dupe.. nieJasna dupa. Jestem po piku, owulacja chyba właśnie trwa, bolą mnie plecy, Lh na pasku wygląda jak Cień... Działać nie możemy bo jutro androlog. Cały cykl w d. 11dc. No to już jest lekka przesada. Mój organizm robi mi na złość!!!
Nie ma bata, nadrabiaj
Pofarbowalam wczoraj wlosy! Nie wygladam juz jak siwa kupa!Dziewczyny, pomijam Wasze dzisiejsze dyskusje bo wiem, że to nadmiar hormonów, za mało serduszek i za dużo frustracji ale urwał nac, niech że ktoś coś powie dziś miłego, pokaże mi jakieś plusy tego poniedziałko-srodowego dnia bo oszaleje!!!!