reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Pofarbowalam wczoraj wlosy! Nie wygladam juz jak siwa kupa! 🎉
Na mnie czekają farby do włosów. Chat gpt mi zaproponował mega mix, 8.0 (50%) + 9.12 (30%) + 10.21 (20%). Ale jakoś nie mogę się zebrać do nałożenia.

Z plusów to miałam rozmowe z terapeutką zajmującą się niepłodnością i potwierdziła że jestem normalna więc możemy świętować.

Przyjmuję. 🫂 Ale przynanajmniej butelka zostaje. Za cenę spełnienia czyjegoś małego marzenia mogę przyjąć miano hipokrytki, jakoś to dźwignę. 🥹

Tak jak pisałam nie chciałam nikogo urazić ani tym bardziej obrazić. Ale jest tu wiele osób, które nie znają LadyCaro i jej historii i nie rozumieją tego dlaczego ona ma być wyjątkiem podczas gdy inne są krytykowane za łamanie zasad. Czytają pół dnia bicia piany na temat zasad wątku, a potem nagle wyskakują jakieś niezrozumiałe dla nich wyjątki. I wychodzą właśnie takie rzeczy jak @KiedyPytam która nie wiem, ale czy nie zrozumiała sytuacji czy źle ją odebrała, ale czuje się odrzucona i niechciana w grupie...

Na mnie czekają farby do włosów. Chat gpt mi zaproponował mega mix, 8.0 (50%) + 9.12 (30%) + 10.21 (20%). Ale jakoś nie mogę się zebrać do nałożenia.

Z plusów to miałam rozmowe z terapeutką zajmującą się niepłodnością i potwierdziła że jestem normalna więc możemy świętować.
Wszystkie to od poczatku wiedzialysmy! :D
Ps. Sama sobie bedziesz robic mieszanke? 😳

Tak jak pisałam nie chciałam nikogo urazić ani tym bardziej obrazić. Ale jest tu wiele osób, które nie znają LadyCaro i jej historii i nie rozumieją tego dlaczego ona ma być wyjątkiem podczas gdy inne są krytykowane za łamanie zasad. Czytają pół dnia bicia piany na temat zasad wątku, a potem nagle wyskakują jakieś niezrozumiałe dla nich wyjątki. I wychodzą właśnie takie rzeczy jak @KiedyPytam która nie wiem, ale czy nie zrozumiała sytuacji czy źle ją odebrała, ale czuje się odrzucona i niechciana w grupie...
Ja Cię źle nie odebrałam. Rozumiem o co chodzi i przyznaję rację. Natomiast KiedyPytam jest urażona moją osobą, ale spokojna głowa, już prawie połowa miesiąca za nami. 🥹

Wszystkie to od poczatku wiedzialysmy! :D
Ps. Sama sobie bedziesz robic mieszanke? 😳
Mój mąż jeszcze wątpi 😂😂 więc na kolejne spotkanie też ma przyjść bo mi pani obiecała że mu wyjaśni co się dzieje w mojej głowie i czemu.

Takkkk sama będę mieszać, ma oksydant 9% i farby fryzjerskie. Jestem śmiertelnie obrażona na fryzjerów od lat, lata temu ściągnęłam książki do zawodu fryzjera z chomikuj i co tam czytałam ale teraz chat gpt mi wszystko mówi co robić.

Mój mąż jeszcze wątpi 😂😂 więc na kolejne spotkanie też ma przyjść bo mi pani obiecała że mu wyjaśni co się dzieje w mojej głowie i czemu.

Takkkk sama będę mieszać, ma oksydant 9% i farby fryzjerskie. Jestem śmiertelnie obrażona na fryzjerów od lat, lata temu ściągnęłam książki do zawodu fryzjera z chomikuj i co tam czytałam ale teraz chat gpt mi wszystko mówi co robić.

Jestem bardzo ciekawa Twojej mieszanki! Czy możemy liczyć na to, że pochwalisz się efektem? 😃🥹

reklama
Do góry