Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Na mnie czekają farby do włosów. Chat gpt mi zaproponował mega mix, 8.0 (50%) + 9.12 (30%) + 10.21 (20%). Ale jakoś nie mogę się zebrać do nałożenia.Pofarbowalam wczoraj wlosy! Nie wygladam juz jak siwa kupa!![]()
Przyjmuję.Ale przynanajmniej butelka zostaje. Za cenę spełnienia czyjegoś małego marzenia mogę przyjąć miano hipokrytki, jakoś to dźwignę.
![]()
Wszystkie to od poczatku wiedzialysmy!Na mnie czekają farby do włosów. Chat gpt mi zaproponował mega mix, 8.0 (50%) + 9.12 (30%) + 10.21 (20%). Ale jakoś nie mogę się zebrać do nałożenia.
Z plusów to miałam rozmowe z terapeutką zajmującą się niepłodnością i potwierdziła że jestem normalna więc możemy świętować.
Ja Cię źle nie odebrałam. Rozumiem o co chodzi i przyznaję rację. Natomiast KiedyPytam jest urażona moją osobą, ale spokojna głowa, już prawie połowa miesiąca za nami.Tak jak pisałam nie chciałam nikogo urazić ani tym bardziej obrazić. Ale jest tu wiele osób, które nie znają LadyCaro i jej historii i nie rozumieją tego dlaczego ona ma być wyjątkiem podczas gdy inne są krytykowane za łamanie zasad. Czytają pół dnia bicia piany na temat zasad wątku, a potem nagle wyskakują jakieś niezrozumiałe dla nich wyjątki. I wychodzą właśnie takie rzeczy jak @KiedyPytam która nie wiem, ale czy nie zrozumiała sytuacji czy źle ją odebrała, ale czuje się odrzucona i niechciana w grupie...
Mój mąż jeszcze wątpiWszystkie to od poczatku wiedzialysmy!
Ps. Sama sobie bedziesz robic mieszanke?![]()
Mój mąż jeszcze wątpiwięc na kolejne spotkanie też ma przyjść bo mi pani obiecała że mu wyjaśni co się dzieje w mojej głowie i czemu.
Takkkk sama będę mieszać, ma oksydant 9% i farby fryzjerskie. Jestem śmiertelnie obrażona na fryzjerów od lat, lata temu ściągnęłam książki do zawodu fryzjera z chomikuj i co tam czytałam ale teraz chat gpt mi wszystko mówi co robić.
Za te dziesięć lat jak się zbiorę do odrostów to napewno się pochwalęJestem bardzo ciekawa Twojej mieszanki! Czy możemy liczyć na to, że pochwalisz się efektem?![]()