reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Dziewczyny, kazda z nas coś przeszła. Czy z pierwszą/druga/trzecia ciąża. Czy ze staraniem, czy ogólnie ale to nie powód żeby to rozstrzasac. Trzeba iść do przodu, razem. Dajcie spokój, czasem tak jest że się tu trochę popsztykamy ale należy się pogodzić i dalej walczyć bo mamy jeden cel: zaludnić planetę małymi człowiekami które będą pracować na nasze emerytury;)

Dziewczyny, kazda z nas coś przeszła. Czy z pierwszą/druga/trzecia ciąża. Czy ze staraniem, czy ogólnie ale to nie powód żeby to rozstrzasac. Trzeba iść do przodu, razem. Dajcie spokój, czasem tak jest że się tu trochę popsztykamy ale należy się pogodzić i dalej walczyć bo mamy jeden cel: zaludnić planetę małymi człowiekami które będą pracować na nasze emerytury;)

Nie mogłam się zdecydować czy dać "kocham" , ale te emerytury wygrały wszystko 🤣🤣

Osobiście nie rozumiem Twojego podejścia biorąc pod uwagę jaki to wątek, ale wiadomo - każdy jest inny.
Dla sportu to sobie można pójść pobiegać.
Kobiety, ja po tylu latach roznych perypetii staraniowo-ciazowych-pociazowych mam juz dystans do siebie, nie mialam na mysli urazenia nikogo. To dla wielu temat drazliwy i delikatny, ja juz mam twarda skore i inne podejscie, wiec dziekiuję za uwage, powodzenia dla Was. 👋 ide pobiegac ;)

Cały czas się zastanawiam czy robić zakupy teraz czy czekać do końca miesiąca na jakieś promki, bo po obserwacji mało który sklep ma faktycznie coś fajnego do zaoferowania. A Ty polujesz na coś? 😏

Mam kilka rzeczy które bym chciała sobie kupić ale właśnie boję się, że kupię zanim wejdą lepsze promki 🤣😂

reklama
Kupujecie coś sobie na Black Week czy Friday? 😃
Za duzo juz wydalam, ale nie wykluczam 😂😂😂
Z moimi postępami obawiam się, że moje pierwsze dziecko będzie dla mnie jak wnuk, a prawdziwych wnuków mogę już nie dożyć 🙈
Przestan pitolic! Bedziesz dawac kase w zacisnietej piesci, ukradkiem, niczym diler tak zeby rodzice nie zauwazyli! 😂 mowie Ci!

Do góry