reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Kiedyś widziałam taki artykuł jak gość stworzył apke, która przez kilka miesięcy śledziła ceny różnych produktów i tuż przed Black frajdejami były sztucznie podnoszone ceny, że potem niby na ten dzień wielka obniżka, a te ceny nie były takie jak nawet kilka miesięcy wcześniej. Niestety u nas jest nabijanie w butelkę nie tak jak w Stanach prawdziwe obniżki 😬

Czyli nie ma co czekać, taniej nie będzie 😃🤣

reklama
Hahaha popłakałam się 🤣🤣
Nie wiem czy czaicie, ale jeśli by mi się udało w najbliższym czasie jakimś cudem, to ja będę miała prawie 60tkę jak moje dziecko będzie miało 18 🙄🙄🙄

No i? 😃 możesz mieć 60 lat i czuć się lepiej niż niejedna 30stka! Wiem co mówię, mam 34 a czuję się jakbym miała dwa razy tyle 🤣😂

Matko! Ile miałam do nadrobienia 🫣
Moim zdaniem chyba wszystko zostało już powiedziane. @Jane Doe , szacun za odwagę 👍
Faktem jest, że empatia tutaj jest bardzo ważna. Nie chcę się wymądrzać bo jestem tu nowa ale były tu ostatnio wpisy, które wywołały w moim przypadku smutek i większe niż zwykle uczucie niesprawiedliwości.
Ale mimo wszystko i tak dziękuję Wam dziewczyny za kciuki, wsparcie i miłe słowa 🙂
Z miłych rzeczy na dziś? Raczej ciężko. Niby 6 dpt to wcześnie, jakaś tam nadzieja się tli, że coś może ruszyć później ale gdzieś tam z tyłu głowy myślę jak się pozbierać i co jeszcze zbadać.

Matko! Ile miałam do nadrobienia 🫣
Moim zdaniem chyba wszystko zostało już powiedziane. @Jane Doe , szacun za odwagę 👍
Faktem jest, że empatia tutaj jest bardzo ważna. Nie chcę się wymądrzać bo jestem tu nowa ale były tu ostatnio wpisy, które wywołały w moim przypadku smutek i większe niż zwykle uczucie niesprawiedliwości.
Ale mimo wszystko i tak dziękuję Wam dziewczyny za kciuki, wsparcie i miłe słowa 🙂
Z miłych rzeczy na dziś? Raczej ciężko. Niby 6 dpt to wcześnie, jakaś tam nadzieja się tli, że coś może ruszyć później ale gdzieś tam z tyłu głowy myślę jak się pozbierać i co jeszcze zbadać.

Wiesz, że też miałam wyrzuty sumienia wobec Ciebie jak dałaś mi komentarz że moje 5 zarodków to super wynik, a potem napisałaś, że w 2 procedurach nie miałaś żadnych, było mi naprawdę mega mega przykro... Cieszyłam się swoim szczęściem, a jednocześnie komuś mogłam sprawić przykrość... I to chyba jest trochę wpisane w bycie na tym forum, ale pisanie z premedytacją, że się tak super łatwo zachodzi w ciążę, albo w sumie nawet nie wie czy się chce w niej być, a sika się na patyki tylko dla sportu, no sorry...jest mega słabe...
6dpt to meeeeega wcześnie, jeszcze się nie załamuj, nie bez przyczyny w klinice każą badać betę 10-12 dni po transferze, ja nadal mocno trzymam za Ciebie kciuki 🤞🤞

reklama
Do góry