reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Heloł kobiety, tak bardzo chciałabym się bardziej tutaj udzielać ale nie wiem nie mogę się przemóc, jestem z Wami 8 miesięcy, wszystko czytam, dzień na dzień nadrabiam... zmotywujcie mnie, plisss 😆

Ktoś pytał o jutrzejszy obiad to jutro robię udka z gęsi ale nie wiem jeszcze w jakiej postaci. Wyjmę też z zamrażarki nogę barana i zamarynuje (do kebaba będzie idealny) tylko jak to zrobić, jakaś dobra marynata? 🍗
Czekaj, niech to tylko zdejme z nogi laczka! Co to znaczy nie moge sie przemoc?! Jakbym ja za kazdym razem najpierw myslala, a potem pisala to bym musiala milczec takie bzdury tu czasem trzasne! Juz mi sie nawracac prosze, bo echo pojdzie od pomorza po tatry! No!
Ktoś tu dzisiaj marzył o frytkach z majonezem 🤔🤔
Dawaj adres i nie zjedz wszystkiego!! 🤤
@dzika_wiśnia1995 jakiego rodzaju motywacji oczekujesz - takiej bardziej przemocowej czy raczej nie? 🤣

@Pchelka25 czy Ty jeszcze nie masz wyniku bety? 🤓
Ja juz wiem jakiej oczekiwala 😈😂
No heloł 🥹

To czytać Ci się nas chce ale coś skrobnąć już nie? Gdzie jest @Kaalaa władczyni laczka? 🤣
Jestem! Przybylam spelnic obywatelski laczkowy obowiazek, sprowadzic na prawidlowa droge ta zbladzona i szukajaca drogi niewiaste! 🩴
A masz thermomixa? Tam jest super przepis na mielone, jak nie to mogę podesłać screeny 😁
Mam lidlomisia :D czesto sa pododawane przepisy z termo, a jak sie nazywa?

reklama
Tak, chyba od kwietnia jestem, czemu pytasz ?
Bo ja tylko w kwietniu byłam i Cię pamiętam😁
Jeju jak ja doskonale Cię rozumiem... U nas nikt nie wie, że jesteśmy w procedurze in vitro... Po pierwszym transferze, który poroniłam, tak się niestety złożyło, że ze szpitala odbierała mnie teściowa ze szwagierką... Naczytały się w internecie, że po poronieniu jestem bardziej płodna...Że w sumie poronienie się zdarza i to jest normalne... I że już teraz możemy się starać i na pewno się uda... Do dziś nie rozumiem jak kobieta kobiecie może tak mówić... 🥺
O matko, bardziej płodna🤬
Nie chcę tu snuć jakiś wielkich dram nad sobą, żeby nie wystraszyć dziewczyn, które chcą, mogą i prędzej czy ciut później zajdą naturalnie w ciążę ale te starania od cholery czasu i radości życia zabierają . Kurde, u mnie przez ostatnie 2 lata to zero rozwoju. Kiedyś rozważałam podyplomówkę ale teraz wszystko odkładam bo może będę w ciąży.

Bardzo współczuję 🥺 dużo wyrzeczeń, czasu i pieniędzy musicie poświęcić.
O komentarzach ze strony innych osób się nie chce chyba wypowiadać. Od nas z rodziny też młode małżeństwo się stara o dziecko, ale szczegółów nie znam, ale jak im wszyscy w rodzinie dogadują, ostatnio padł tekst (gdy ich nie było): " jak chcą to ja im podpowiem jak się robi dziecko" , pasowało się odezwać bo aż mnie tam dygotało. nosz kuuuur. Dobrze że nie wiedzą że my jesteśmy w takiej samej sytuacji
Moja reakcja (jedyna słuszna) na takie tekty
crazy-cat.png

Bo ja tylko w kwietniu byłam i Cię pamiętam😁

O matko, bardziej płodna🤬
Nie chcę tu snuć jakiś wielkich dram nad sobą, żeby nie wystraszyć dziewczyn, które chcą, mogą i prędzej czy ciut później zajdą naturalnie w ciążę ale te starania od cholery czasu i radości życia zabierają . Kurde, u mnie przez ostatnie 2 lata to zero rozwoju. Kiedyś rozważałam podyplomówkę ale teraz wszystko odkładam bo może będę w ciąży.
Kto nie odrzucił fajnych planów bo przecież będę w ciąży niech pierwszy rzuci kamień xD nie pojechałam na wakacje ze znajomymi bO nA bAnK zA pOl RoKu bEDE w CIaZy, znajomi już wrócili i zapomnieli że byli na wakacjach XD ciąży dalej nie ma

Tak wieczorem pragne przypomniec o nowej zasadzie! Bede trabic codziennie! Rano kazda z nas z pierwsza wiadomoscia pisze cos milego o sobie! Dopiero moze zaczynac marudzic :D ale wierze, ze po takim wstepie od razu wszystkim humor sie poprawi!

Przygotujcie się na to, że ode mnie codzienną miła wiadomością o mnie będzie to, że zwlekłam swoją leniwą 🍑 z łóżka 😅

reklama
Do góry