reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

O matko, ostatnio nie chce mi sie nadrabiać wszystkich postów. Nie lubie klotni, awantur i raczej tego wszystkiego unikam. Chce byc szczesliwa niezależnie od wszystkiego.
Zobaczyłam następna kreske na tescie mimo ze okres sie rozkręca wlasnie.
Jest mi przykro. Ale z drugiej strony czuje ulgę. Nastepny miesiąc starań przede mna.
Ja raczej zamierzam juz Was podglądać tutaj tylko. Zrozumiałam ze do Was troche nie pasuje. Nigdy nie miałam żalu do innych ze innym to łatwiej przychodzi. Nigdy nie skręciło mnie z zazdrości bo przeważnie jej po prostu nie odczuwam. Cieszę się ze inni maja łatwiej niz ja, bo to daje mi siłę. Rozumiem ze Wam jest przykro. Odczuwam to az za mocno. Za mocno przezywam Wasze emocje i jest mi z tym ciężej. Nie chcialabym Nigdy dojść do punktu swojego życia, kiedy bede smutna przez to ze ktos inny doczekał sie szkraba :( niewazne czy przyszło mu to łatwo czy z trudem :(
Przepraszam, ściskam Was mocno i dalej Wam bardzo kibicuję.
Trzymajcie i za mnie kciuki. ❤️

reklama
Do góry