reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Właśnie tak czytałam sporo na ten temat. Lepiej tak, niż jakby był niski. Ale jest to okropnie uciążliwe, no ale cóż 🥲
No właśnie tez kojarzyłam, że to od wysokiego progesteronu, to by się zgadzało, w ciąży bolały bardzo, tak że chodziłam tylko w stanikach sportowych.

Ale to tak Cię bolą bezpośrednio przed 🩸? Bo wtedy to on już spada przecież więc dlaczego miałby powodować ból 🤔
Tak czy siak, przekichane mamy z tymi hormonami czasami 😛

Powodzenia. Mam nadzieję że już jesteś po i nie było tak źle !
Aż takiej tragedii nie było, ale bolało mocno w niektórych momentach, a niestety znieczulenia nie mogłam już…

Zawsze jestem spięta na tym fotelu, aż dziś dentystka do mnie, że mam się rozluźnić 😄

Mój gin kiedyś powiedział że ból piersi przed okresem może być spowodowany torbielą. Mnie faktycznie pobolewają przed i mam małą torbiel.

reklama
Do góry